Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Ιωάννα Τούνη για «ροζ» βίντεο στο Pornhub

Σε περιπέτειες έχει μπει εδώ και περίπου ένα μήνα η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη κατέθεσε αναφορά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για «ροζ» που έχουν ανέβει με το όνομά της.



Σε περιπέτειες έχει μπει εδώ και περίπου ένα μήνα η Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του site protothema.gr, η πασίγνωστη influncer αναγκάστηκε να καταφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς στο Pornhub βίντεο που αναφέρουν οτι πρωταγωνιστεί η ίδια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκεί όταν ρωτήθηκε απάντησε πως δεν ξέρει ποιος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η αναφορά στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρει...

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:
Υπ' αριθ....., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε... και της Σ... γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α...., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ.... Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις ... από Τ.Α Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ''Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα''.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g......» και «Z.....», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365