Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Η στιγμή που η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ρίχνει το νερό στον Χαρδαλιά (VIDEO)

Όπως φαινεται στο βίντεο, η γυναίκα έχει προσεγγίσει αρχικά ευδιάθετη τον κ. Χαρδαλιά

Το βίντεο από την στιγμή που η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ρίχνει νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ήρθε στο φως ύστερα από ανάρτηση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.



Όπως φαινεται στο βίντεο, η γυναίκα έχει προσεγγίσει αρχικά ευδιάθετη τον κ. Χαρδαλιά και τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρο Καράογλου.

Στη συνέχεια και εντελώς απότομα η «παρουσιάστρια» αρχίζει να εξαπολύει ύβρεις προς το πρόσωπο του υφυπουργού και να τον ρωτάει «ποιος ιός;». Τελικά τελείως απροσδόκητα του έριξε ένα ποτήρι νερό στο κεφάλι, το οποίο μετά πετά με δύναμη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να σπάσει.

Όπως φαίνεται έπειτα, απομακρύνεται από ανθρώπους της ασφάλειας.

Μάλιστα, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι στο βίντεο διακρίνεται και ο ανήλικος γιος της που φαίνεται να καταγράφει και εκείνος το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, μετά και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τον Σεπτέμβριο, εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού που βρίσκονται σε ισχύ.

Η 44χρονη γυναίκα, που διώκεται για λόγω και έργω εξύβριση όπως επίσης για απειλή, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Η δικηγόρος της ανέφερε ότι η εντολέας της πήρε εξιτήριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς οδηγήθηκε για νοσηλεία, με σχετική εισαγγελική διάταξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365