Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Χαλκιδική: Οι ομορφιές της Σάρτης χορεύοντας συρτάκι (VIDEO)

Με πρωτότυπο τρόπο και χορεύοντας συρτάκι η ομάδα Fly in greece προβάλει το όμορφο χωριό της Σάρτης

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με το οποίο προβάλλει τις ομορφιές της Σάρτης στην Χαλκιδική, δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο.


Με πρωτότυπο τρόπο και χορεύοντας συρτάκι η ομάδα Fly in greece προβάλει το όμορφο χωριό της Σάρτης.

Η Σάρτη είναι γνωστή για τον παραλιακό της πεζόδρομο γύρω από έναν βραχώδη κόλπο, όπου τα μπαρ και οι ταβέρνες γεμίζουν με κόσμο το καλοκαίρι. Οι ανηφορικοί δρόμοι οδηγούν στο παλαιότερο τμήμα της πόλης, με ασβεστωμένα σπίτια και καταστήματα που πωλούν ζωγραφισμένα πλακάκια και τοπικό μέλι. Το μουσείο της Αφησιάς στεγάζεται σε ένα πρώην ορεινό παρεκκλήσι με θέα στο Όρος Άθως και περιλαμβάνει εκθέματα σχετικά με έναν οικισμό που χτίστηκε για τους Έλληνες πρόσφυγες από το νησί Αφησιά τη δεκαετία του 1920.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365