Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 10/7

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 10/07 Κριός

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Κριοί! Αυτό χρειάζεστε, καθώς η Σελήνη διασχίζει ακόμη τους νωχελικούς Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της ανανέωσης. Επειδή θα «αποδυναμώνει» τις μπαταρίες σας, καλό είναι να ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Και μιας και είναι Παρασκευή, σχολάσετε το γρηγορότερο δυνατόν και χαρίστε στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια συνεδρία διαλογισμού.

Αργότερα που ο Δίας θα σας φορτίσει, μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Αλλά μην κάνετε υπερβολές, θα σας ωφελήσει περισσότερο να πάτε νωρίς για ύπνο!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η συνέργεια είναι η συνταγή της επιτυχίας σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό συστήνει η Σελήνη στους Ιχθύες, που μια συνάντησή της με τον Δία απαιτεί να ακουστούν όλες οι απόψεις.
Μπορείτε να ελαφρύνετε το φορτωμένο πρόγραμμά σας, αν ανταλλάξετε απόψεις με άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα.
Αυτή η διεργασία θα σας ανοίξει νέες οπτικές και απρόσμενες διαφωτίσεις, γι’ αυτό παραμείνετε ανοικτόμυαλοι και δεκτικοί. Και αν κάποιοι βλέπουν τα πράγματα υπερβολικά σοβαρά, μπορείτε να τους ενθαρρύνετε να δουν την ευχάριστη πλευρά τους!

ζώδια σήμερα 10/07 Δίδυμοι

Μπορείτε να πιέσετε λίγο περισσότερο, αγαπητοί Δίδυμοι… Απέχετε ελάχιστα από έναν σημαντικό στόχο, δεν πρέπει να αποδυναμώνεστε την τελευταία στιγμή! Έχετε τη στήριξη του σύμπαντος, χάρη στην παρουσία της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Ακόμα κι αν είναι Παρασκευή, είναι καίρια στιγμή να καταβάλετε λίγο κόπο επιπλέον και να φτάσετε στον τερματισμό. Αφού ολοκληρώσετε, δώστε στον εαυτό σας χρόνο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Θα έχετε και αφορμές να γιορτάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ώρα και τόλμη και μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη στους Ιχθύες πυροδοτεί τον 9ο Οίκο σας της έμπνευσης… Σας κατακλύζει με δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση, καθώς δέχεται και ώθηση από τον επεκτατικό Δία. Έχετε όσο θάρρος χρειάζεται για να κάνετε πράξη όσα έχετε σχεδιάσει και πολλές νέες καινοτόμες ιδέες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην επενδύσετε πολλά χρήματα σε ένα εγχείρημα: Δεν ευνοεί κάτι τέτοιο η παρουσία του Πλούτωνα στο σκηνικό!

ζώδια σήμερα 10/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μην πιεστείτε να είστε κοινωνικοί αν δεν το νιώθετε! Με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της εσωστρέφειας, καλύτερα να διαθέσετε αυτό τον χρόνο στον εαυτό σας. Αντί να αναλωθείτε σε επιφανειακές επαφές, επιλέξτε δραστηριότητες που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας. Είναι πιο σημαντικό να ισορροπήσετε την ενέργεια του σώματος και του πνεύματός σας. Όσο πιο γρήγορα το καταφέρετε, τόσο πιο γρήγορα θα βρείτε ξανά το κέφι σας. Και με τον περιπετειώδη Δία στο σκηνικό, ίσως κλείσετε αυτή την Παρασκευή με μια αυθόρμητη απόδραση!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Παλεύετε να διατηρήσετε την ηρεμία, αγαπητοί Παρθένοι… Αυτό υποδεικνύει μια σύμπραξη της Σελήνης με τον ορμητικό Δία. Αν προκύψουν συγκρούσεις, πρέπει να μιλήσετε ανοικτά αλλά χωρίς να ξεφύγετε από το θέμα. Αν κάποια σχέση έχει χάσει την ισορροπία της, σημαίνει ότι μία από τις δύο πλευρές δεν καταβάλει το μερίδιο του κόπου της. Η ανταλλαγή κατηγοριών δεν θα εξυπηρετήσει σε κάτι, προτιμήστε την ευγενική και τρυφερή προσέγγιση. Αν δείξετε εσείς αυτή την πτυχή σας, θα εμπνεύσετε και το άλλο μέλος να κάνει το ίδιο!

ζώδια σήμερα 10/07 Ζυγός

Συντονιστείτε με τα οράματά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας του συστήματος, είναι η ιδανική στιγμή να βάλετε τάξη σε όλα. Παραμερίστε για λίγο την παραγωγικότητα και εστιάστε στην καλύτερη οργάνωσή σας. Είτε πορεύεστε αυτόνομα είτε με συνεργάτες, αυτός είναι ο τρόπος για να ορίσετε τα επόμενα βήματα. Αλλά με τον Δία της απόλαυσης παρόντα, προσέξτε μην παρασυρθείτε από τον πειρασμό και τα παρατήσετε όλα για ένα δελεαστικό γεύμα… Οι προτεραιότητες και η διεκπεραίωσή τους θα κάνουν πιο εύκολες τις εργασιακές σας ώρες!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Κάντε από νωρίς σχέδια για το σαββατοκύριακο, αγαπητοί Σκορπιοί! Τα ευνοεί η Σελήνη στους Ιχθύες, που φωταγωγεί τον 5ο Οίκο σας της εξωστρέφειας! Ειδικά επειδή έχετε κουραστεί πολύ τον τελευταίο καιρό, δικαιούστε να γίνετε πιο εκδηλωτικοί. Συναντήστε το ταίρι σας οι δεσμευμένοι, οι ελεύθεροι αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για φλερτ. Αλλά να θυμάστε ότι είναι και ο εσωστρεφής Πλούτωνας κάπου στο σκηνικό… Γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές, ειδικά όταν αρχίσει να πέφτει το βράδυ!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Καλύτερα να αποφύγετε τις υπερβολές, αγαπητοί Τοξότες! Θα αποζητάτε περισσότερο την θαλπωρή της φωλιάς σας, με τη Σελήνη στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού. Και αν μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι, να το προτιμήσετε. Σε κάθε περίπτωση, χαλαρώστε κάπως το φορτωμένο σας πρόγραμμα και χειριστείτε τα απολύτως απαραίτητα. Αργότερα που η Σελήνη θα συναντήσει τον κοινωνικό Δία, η διάθεσή σας θα τονωθεί… Και δεν αποκλείεται να θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε με το ταίρι σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην εξαντλείτε τον εαυτό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιόρρυθμη, καθώς η Σελήνη στον ερευνητικό 3ο Οίκο σας θα δεχθεί ώθηση από τους Δία και Πλούτωνα. Πολλοί θα αποζητήσουν την ευφυΐα σας και μπορεί να προκύψει πληθώρα ευκαιριών… Αλλά όσο ενθουσιώδες κι αν φαντάζει κάτι, δεν πρέπει να το αναλαμβάνετε. Αξιολογήστε ρεαλιστικά τις υποχρεώσεις που ήδη έχετε, γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν αφήνουν περιθώριο για περισσότερες. Πρέπει να είστε επιλεκτικοί!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, το σαββατοκύριακο απέχει μόλις μια ανάσα… Κι αυτό πρέπει να είναι αφορμή για να κάνετε λίγη επιπλέον προσπάθεια, όχι για να την «κοπανήσετε»! Μπορείτε να κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες, γιατί θα σας κάνει πιο παραγωγικούς η Σελήνη στον 2ο Οίκο σας της απόδοσης. Καταγράψτε τις υποχρεώσεις σας από νωρίς και κινηθείτε οργανωμένα. Αν τις χωρίσετε σε μικρά βήματα, δεν θα σας αποθαρρύνει ο όγκος τους. Αργότερα, ο Δίας της απόλαυσης θα φροντίσει να κλείσετε τις οθόνες και να αποζητήσετε λίγη ψυχαγωγία… Με τους φίλους σας ή ένα ιδιαίτερο σέξι άτομο!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Μοιραστείτε τα μηνύματά σας με τον κόσμο, αγαπητοί Ιχθύες! Το σύμπαν σας φορτίζει με βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση, καθώς η Σελήνη παραμένει στα δικά σας εδάφη. Πολλοί θα θέλουν να μάθουν τις καινοτόμες ιδέες σας, γι’ αυτό εκφράστε τις με τόλμη. Αλλά να διαλέξετε με σύνεση τις λέξεις σας, γιατί μια ώθηση του επιδεικτικού Δία μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Ας είστε προσεκτικοί με όσα γνωστοποιείτε δια ζώσης ή στο διαδίκτυο. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην πρόκληση και την όχληση… Δεν πρέπει να την περάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365