Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Αυτός είναι ο δάσκαλος που πιάστηκε με την 14χρονη στην Ερέτρια!

Κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Δίνονται στη δημοσιότητα, με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του δασκάλου, ο οποίος συνελήφθη στις 7 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.


Πρόκειται για τον:

ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ Γεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου.

Κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτρια.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 – 24574 και 22210 – 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



3 σχόλια:

  1. Μπουρντισμα=ευνουχισμο στο κάθαρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαθαρμα.να.το.λιντσαρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί χρησιμοποιείτε τον όρο δάσκαλος; Οι δάσκαλοι είναι στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ. Αυτός είναι καθηγητής. Όλοι όσοι παρανόμησαν μέχρι σήμερα ήταν καθηγητές στα φροντιστήρια ή Γυμναστές. Εκτός Σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365