Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις για τον καθηγητή Φυσικής – Κοινό μυστικό στο σχολείο η σχέση του με την 14χρονη

Ο 44χρονος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη μαθήτρια την έπεισε πως μόνο εκείνος μπορεί να την βοηθήσει

Αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr για όλα όσα συνέβαιναν στο σχολείο. Οι μαρτυρίες παιδιών που είχαν δει τις συνέβαινε. Ερωτήματα αν ο καθηγητής είχε κάνει το ίδιο και με άλλα παιδιά.



Κοινό μυστικό μεταξύ της μαθητικής κοινότητας του Γυμνασίου στην Ηλιούπολη, αποτελούσε εδώ και καιρό η σχέση της 14χρονης μαθήτριας με τον σάτυρο καθηγητή Φυσικής, το όνομα του οποίου φιγουράρει σε περίοπτη θέση στη διαδικτυακή σελίδα του σχολείου.

Όπως αποκαλύπτει στο newsit.gr πηγή από την σχολική κοινότητα, η ιδιαίτερη προσοχή που έδειχνε με την στάση του ο 44χρονος καθηγητής προς την μαθήτρια, καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής περιόδου, είχε απασχολήσει αρκετές φορές μαθητές και καθηγητές, χωρίς ωστόσο να μπορούν να προσδιορίσουν το μέγεθος της σχέσης τους, αν και πολλοί φαίνεται πως υποψιάζονταν.

Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες παιδιών που λένε πως είχαν δει αρκετές φορές τον διευθυντή του σχολείου να έχει προσωπικές συνομιλίες με τον καθηγητή, αλλά και συγκεκριμένη καθηγήτρια να καταβάλει προσπάθειες να προσεγγίσει όσο μπορούσε την μαθήτρια, προκειμένου να την εμπιστευτεί με σκοπό να της αποσπάσει λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο καθηγητής φαίνεται πως σε πρώτη φάση εκμεταλλεύτηκε μια άσχημη οικογενειακή στιγμή, που βίωνε στο σπίτι της η μαθήτρια και που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί άμεσα η συμπεριφορά της. Σταδιακά και με την τακτική προσέγγισης που χρησιμοποίησε το κορίτσι άρχισε να τον εμπιστεύεται και να του εκμυστηρεύεται τα όσο συνέβαιναν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους να αναπτύξουν μια “μυστική” σχέση μέσα στο σχολικό κτίριο, όπου αρχικά κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει το παραμικρό.

Ο 44χρονος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη μαθήτρια την έπεισε πως μόνο εκείνος μπορεί να την βοηθήσει, γι’ αυτό και εκείνη σταδιακά άρχισε να δένεται ολοένα και περισσότερο μαζί του, χωρίς να καταλάβει τις πραγματικές του ορέξεις. Όσο το κορίτσι τον εμπιστευόταν και του έλεγε τα όσα συνέβαιναν στην οικογενειακή της εστία, τόσο εκείνος προσπαθούσε να την χαλαρώνει και να της εκφράζει τα πιεστικά επικίνδυνα συναισθήματα του.

Προκειμένου μάλιστα να την έχει από κοντά και να την ελέγχει οι δυο τους βρισκόντουσαν σε ραντεβού και εκτός σχολείου, μέχρι την στιγμή που τους είδε η μητέρα της και κατάλαβε πως πίσω απ’ όλη αυτή την συμπεριφορά, κάτι κακό και επικίνδυνο κρύβεται για την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού της.

Η μητέρα της 14χρονης κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 44χρονου Φυσικού, ο οποίος μετά από πολύωρη κατάθεση έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει τα όσα είχαν συμβεί μεταξύ εκείνου και της 14χρονης μαθήτριας. Άλλωστε δεν μπορούσε και να το αρνηθεί αφού κοινές φωτογραφίες του βρέθηκαν στο κινητό της 14χρονης. Την Πέμπτη ο καθηγητής θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365