Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρή 18χρονη που την παρέσυρε αυτοκίνητο

Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρή

Μία τραγωδία με θύμα μία 18χρονη, σημειώθηκε στα Τρίκαλα, το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα επέβαινε σε δίκυκλο μαζί με μία φίλη της και κινείτο στην εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας, όταν το όχημα παρουσίασε βλάβη.



Οι δυο γυναίκες μετέφεραν το όχημα σε επιχείρηση που λειτουργεί ένθεν της εθνικής οδού, η βλάβη φαίνεται πως αποκαταστάθηκε και λίγο αργότερα οι δυο τους συνέχισαν την πορεία τους με προορισμό τα Τρίκαλα.

Ωστόσο, λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στην εθνικό οδό Τρικάλων – Λάρισας στη θέση Ασβεσταριά του Πετρωτού, το δίκυκλο παρουσίασε εκ νέου βλάβη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Οι δυο γυναίκες κατέβηκαν και επιχείρησαν να το μετακινήσουν, όταν εκείνη τη στιγμή ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε ιδιαίτερα σοβαρά την 18χρονη. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρή.

Πηγή: trikalaola.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλο ταξιδι να εχει ελαφρυ το χωμα που την σκεπαζει ενας αγγελος εγινε κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365