Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε τοίχο- Νεκρός 29χρονος

Συνέπεια του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άνδρα

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί της Παρασκευής ένας 29χρονος στη Θεσσαλονίκη.



Περίπου στις 07:45 και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε ο 29χρονος, εξετράπη της πορείας του στην Επαρχιακή Οδό Επανομής - Ηράκλειας, μετά τη διασταύρωση του Μεσημερίου, και προσέκρουσε σε τοίχο.

Συνέπεια του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άνδρα.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Επί τόπου έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεος να βαλει το χερι του προσοχη στους δρομους για ολους τους οδηγους καλο ταξιδι ,ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει. Κουραγιο να δινει ο Θεος στην οιογενεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365