Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1/7

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 30/06 Κριός

Μην ενδώσετε σε πιέσεις, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή, στη ζώνη σας της εστίας. Ο σπιτόγατος μέσα σας θα πάρει τα ηνία, αντλώντας έμπνευση από τη διάθεση για θαλπωρή.
Δεν αποκλείεται να επιλέξετε να εργαστείτε από το σπίτι για λίγο… Ίσως μάλιστα να καλέσετε και φίλους που μπορούν να το κάνουν, ώστε να αποτελέσει κίνητρο η ανταλλαγή απόψεων. Μήπως τελευταία έχετε παραμελήσει τους αγαπημένους σας; Τώρα μπορείτε να εξομαλύνετε κάθε ένταση με τη συζήτηση, που θα χαροποιήσει όλες τις πλευρές!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ετοιμαστείτε για κάθε είδους επαφές, αγαπητοί Ταύροι! Θα θέλετε να επικοινωνήσετε ακόμα και με άτομα που σας ήταν αδιάφορα.
Αυτό οφείλεται στη συνάντηση του Ήλιου με τον λαλίστατο αλλά ανάδρομο Ερμή, στον 3ο Οίκο σας της κοινότητας. Αξιοποιήστε τη χαλάρωση των υγειονομικών περιορισμών για να περάσετε στην αλληλεπίδραση.
Ανταλλάξτε ιδέες, ακούστε τις απόψεις και συμβουλές των άλλων, βρεθείτε για να μάθετε τα πιο πρόσφατα νέα. Κάθε αρμονική επικοινωνία θα ενισχύσει την πρόοδο της άλλης πλευράς!

ζώδια σήμερα 30/06 Δίδυμοι

Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα σας διέπει παραγωγική ορμή, χάρη στη σύμπραξη του Ήλιου με τον ερευνητικό αλλά ανάδρομο Ερμή. Η ακρίβεια είναι απαραίτητη, καθώς ένα λάθος μπορεί να σας στοιχίσει όλο το εγχείρημα. Συνεργαστείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κάντε με επιμέλεια την κάθε σας επαφή. Αφού διασφαλίσετε τις προϋποθέσεις, μπορείτε να κάνετε πιο γρήγορα βήματα. Οι κόποι σας πρόκειται να αποδώσουν σύντομα, σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Θέστε την ορμή σας υπό το μικροσκόπιο, αγαπητοί Καρκίνοι! Η συνάντηση του επεκτατικού αλλά ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στα δικά σας εδάφη, ίσως κάνει αβάσταχτη τη συγκράτηση της αλήθειας… Αλλά όσο κι αν θέλετε να πείτε όσα νιώθετε, δεν πρέπει να το κάνετε. Δεν είναι ότι οι άλλοι δεν σας πιστεύουν, απλά δεν έχουν πειστεί απόλυτα ακόμη. Γι’ αυτό μην γίνεστε αμυντικοί και σκεφτείτε ποιο μήνυμα θέλετε να τους περάσετε. Αν εστιάσετε στον τελικό στόχο, θα μπορέσετε να ελέγξετε και τα συναισθήματά σας!

ζώδια σήμερα 30/06 Λέων

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να στραφείτε στην επούλωσή σας, αγαπητοί Λέοντες! Θα σας βοηθήσει η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον ευαίσθητο και ανάδρομο Ερμή, στον 12ο Οίκο σας της ψυχής. Αν ελλοχεύει κάποια ένταση στο περιβάλλον σας, είναι καλή περίοδος για να κάνετε εσείς βήματα προσέγγισης. Μια ειλικρινής συζήτηση θα βοηθήσει για να απελευθερωθείτε από πικρίες, αρκεί να αποφύγετε τα παιχνίδια κατηγοριών. Αν θέλετε να βάλετε κάποια θέματα ή άτομα υπό έλεγχο, δώστε επιπλέον χώρο και χρόνο στον εαυτό σας. Μετά από λίγη ξεκούραση και τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε, θα είστε σε θέση να χειριστείτε κάθε δυσκολία!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Νιώθετε διχασμένοι για τα επόμενα βήματά σας, αγαπητοί Παρθένοι; Μια αλλαγή στην οπτική σας θα βοηθήσει να επεξεργαστείτε καλύτερα ένα σημαντικό εγχείρημα! Αυτό σας συμβουλεύει η σύμπραξη του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που σας κυβερνά, στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Φυσικά και θα ακούσετε τις απόψεις και τις συμβουλές των άλλων… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις ακολουθήσετε. Μόλις συλλέξετε τις θέσεις όλων, μελετήστε τις και αποφασίστε πώς θέλετε να προχωρήσετε. Κρατήστε όσα σας εξυπηρετούν και παραμερίστε όλα τα άλλα!

ζώδια σήμερα 30/06 Ζυγός

Οι επαγγελματικές δυναμικές μπορεί να γίνουν κάπως περίπλοκες, αγαπητοί Ζυγοί! Επί αυτού ευθύνεται η συνάντηση του Ήλιου με τον φλύαρο Ερμή, που κινείται ανάδρομος στη ζώνη σας της καριέρας. Όσα μονοπάτια κι αν βλέπετε να ανοίγουν μπροστά σας, πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι στα καθήκοντά σας. Δεν πρέπει να εκτραπεί η προσοχή σας, γιατί θα χαθείτε σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων. Αποφύγετε κάθε είδους πρόκληση, προκειμένου να βάλετε σε εφαρμογή τα δικά σας εγχειρήματα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αφήστε ελεύθερο τον εξερευνητή που έχετε μέσα σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό σας συμβουλεύει η σύμπραξη του Ήλιου με τον ατρόμητο αλλά ανάδρομο Ερμή, στον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Αξιοποιήστε τα διαλείμματά σας από τη δουλειά, για να μάθετε τι κάνουν άλλοι άνθρωποι ανά τον κόσμο: Από τη διατροφή που επιλέγουν μέχρι τον χειρισμό των κοινωνικών τους θεμάτων. Επίσης, αναζητήστε τρόπους να βελτιώσετε την πνευματική σας διέγερση. Από τον διαλογισμό μέχρι ένα σχετικό διαδικτυακό σεμινάριο, μπορείτε να ενισχύσετε την αποδοτικότητά σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, πρέπει να ισορροπήσετε τις συναισθηματικές σας παρορμήσεις! Ο παθιασμένος Ήλιος συμπράττει με τον σαγηνευτικό αλλά ανάδρομο Ερμή, στον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού. Επειδή θα επικρατεί κάποια ένταση, μπορεί το μυαλό σας να γυρίσει στο παρελθόν. Αλλά κάθε αυθόρμητη επανεμφάνισή σας, είναι βέβαιο ότι θα σας περιπλέξει περισσότερο. Περιμένετε το βράδυ, που θα ανέβει η θερμοκρασία με το ταίρι σας ή ένα ενδιαφέρον άτομο. Και αν σας χτυπήσει την πόρτα η μούσα της έμπνευσης, υποδεχθείτε με χαρά τις δημιουργικές της δονήσεις!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην ανορθωμένη γοητεία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Να ευχαριστείτε τη συνάντηση του Ήλιου με τον ελκυστικό αλλά ανάδρομο Ερμή, στον τομέα σας των σχέσεων. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την εύνοια, για να εκφράσετε όποιους ενδοιασμούς έχετε για το μέλλον. Μπορεί το ταίρι σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει να χρειάζεται απλά ένα κέντρισμα. Ίσως αυτή να είναι η αρχή μιας σημαντικής συμμαχίας ή ενός επικού ρομάντζου… Αλλά για να εξελιχθεί, μην αμελήσετε να καταβάλετε κι εσείς τον κόπο που απαιτείται!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η ευημερία σας χρειάζεται μια αναπροσαρμογή στρατηγικής, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό διαπιστώνει η σύμπραξη του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, στον 6ο Οίκο σας της υγείας. Ανταλλάξτε απόψεις με φίλους και γνωστούς για το πώς εκείνοι διατηρούν τη φόρμα τους. Φροντίστε περισσότερο την πνευματική και τη συναισθηματική σας ισορροπία. Αν δεν βρίσκετε το κίνητρο στους κύκλους σας, στραφείτε στο διαδίκτυο για την στήριξη που χρειάζεστε. Δώστε λίγη επιπλέον ώθηση και στην κοινωνική πλευρά σας αυτή την περίοδο: Μια ανέμελη συζήτηση μπορεί να επιφέρει μια απρόσμενη επαγγελματική ευκαιρία ή μια ρομαντική προοπτική!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η μόδα κάνει κύκλους λένε οι ειδήμονες, αγαπητοί Ιχθύες! Και θα το διαπιστώσετε τώρα, που ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συναντώνται στον 5ο Οίκο σας της λάμψης και του πάθους. Δεν χρειάζεται να περάσετε ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να ξεχωρίσετε, αρκεί μια επιθεώρηση στη ντουλάπα σας. Όσο πιο φροντισμένη είναι η εμφάνισή σας, τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Να αναρτήσετε τις καινούργιες φωτογραφίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Θα λάβετε πληθώρα θετικών ανταποκρίσεων. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται μια δημιουργική συνεργασία με έναν παλιό γνώριμο. Μόνο να είστε ρεαλιστές και να κάνετε αργά και σταθερά βήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365