Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Καιρός: Κορυφώνεται το κύμα ζέστης το επόμενο 48ωρο

Τις ημέρες αυτές σε αρκετές περιοχές της χώρας οι μέγιστες θερμοκρασίες θα πλησιάσουν ή και θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς

Για ακόμη μια μέρα σε πολύ υψηλά επίπεδα, ανήλθαν οι μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 30/07 σχεδόν στο σύνολο της χώρας, με τη μεγαλύτερη τιμή να καταγράφεται στην Παραλία Αχαΐας όπου ο υδράργυρος έφτασε στους 39,8 βαθμούς.



Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το έντονο κύμα ζέστης των τελευταίων ημερών αναμένεται να κορυφωθεί κατά το τριήμερο Πέμπτη 30/07 - Σάββατο 01/08.

Τις ημέρες αυτές σε αρκετές περιοχές της χώρας οι μέγιστες θερμοκρασίες θα πλησιάσουν ή και θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς, ενώ κατά τόπους θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα.

Τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων θα έχει στη διάθεση τους , αύριο Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ο δήμος Αθηναίων. Πρόκειται για τις Λέσχες Φιλίας στο Νέο Κόσμο, στην Κολοκυνθούς και στην Γκράβα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο, η τήρηση της ελάχιστης απόστασης του ενάμιση μέτρου μεταξύ τους, ενώ ο ανώτατος αριθμός ανά χώρο είναι 30 άτομα στους δύο πρώτους χώρους και 20 στον τρίτο χώρο.

Φωτό: Intime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365