Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΕΛΓΑ: Πληρώνει 7 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις - 809.414,54 ευρώ στην Πέλλα

Το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών θα κατευθυνθεί στο νομό Ημαθίας

Στην καταβολή αποζημιώσεων ύψους 7.039.812 προχωρά σήμερα ο ΕΛΓΑ, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Λυκουρέντζος. Το εν λόγω ποσό θα κατευθυνθεί σε αγρότες που υπέστησαν καταστροφές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο για τα έτη 2019 και 2020.



"Ο ΕΛΓΑ συνεχίζει με αξιοπιστία και συνέπεια να στηρίζει τον ασφαλιζόμενο αγρότη, και ολοκληρώνει με αυτή την πληρωμή την πρώτη φάση της καταβολής των αποζημιώσεων για το 2019", δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος.

Το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών θα κατευθυνθεί στο νομό Ημαθίας και θα ανέρχεται σε 985.333,52 ευρώ, ακολουθεί ο νομός Αιτωλοακαρνανίας με 881.742,84 ευρώ και ο νομός Πέλλας με 809.414,54 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ όλο το αρχείο με τις πληρωμές

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365