Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 9/7

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:ζώδια σήμερα 09/07 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, έχετε ακουστά την έκφραση «είσαι ό,τι τρως»; Αυτό πρέπει να υιοθετήσετε, καθώς το φαγητό μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο για την καθημερινότητά σας. Το συστήνει ένα τρίγωνο, ανάμεσα στον ζωοδότη Ήλιο στον Καρκίνο με τη Σελήνη από τους Ιχθύες.
Φυσικά, αυτό σημαίνει να βάζετε στο πιάτο σας τροφές που θα τονώσουν την υγεία και την ακμαιότητά σας. Ακόμα κι αν εφαρμόζετε ήδη ένα σταθερό πρόγραμμα εξάσκησης και προσεκτικής διατροφής, μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω. Τα φρούτα, τα λαχανικά, το αβοκάντο και αφεψήματα από βότανα μπορούν να ανεβάσουν κι άλλο την ακτινοβολία σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Παραμερίστε κάθε επιθετική πρόθεσή σας, αγαπητοί Ταύροι! Έχετε άριστες πιθανότητες να χειριστείτε κάθε κατάσταση με ηρεμία, ειδικά επειδή είστε ήδη ορμητικοί.
Το διασφαλίζει μια συνάντηση της αξιοπρεπούς Σελήνης με τον τολμηρό Ήλιο, που προάγει την έκφρασή σας. Η καλύτερη διαδρομή για να κερδίσετε κάθε διαπραγμάτευση, είναι να κλείσετε τα αφτιά στον αρνητισμό και να οπλιστείτε με στοιχεία.
Δεν πρέπει να ακουστείτε απότομοι ή εχθρικοί, ο στόχος σας είναι ο διάλογος και όχι να κάνετε κήρυγμα!

ζώδια σήμερα 09/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε μια δυναμική κίνηση για τα επαγγελματικά σας! Μια φιλόδοξη συνάντηση της Σελήνης με τον Ήλιο της αυτοπεποίθησης, σας βάζει στη γρήγορα λωρίδα για την επιτυχία. Το χάρισμά σας στους ελιγμούς ενισχύεται από τη διαίσθησή σας, γι’ αυτό κινηθείτε όσο το σίδερο είναι ζεστό. Δεν χρειάζεστε μεσάζοντες για να εντοπίσετε τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε. Μόνο φροντίστε να είστε καίριοι και επί του θέματος: Οι «κρατούντες» θέλουν να ακούν τα δικά σας οφέλη, όχι το παρασκήνιο κάθε σκέψη σας. Αυτό αφήστε το για αργότερα, όταν θα γιορτάζετε τις νίκες σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να βάλετε σε κίνηση τα φιλόδοξα όνειρά σας, ειδικά παίρνοντας ρίσκα. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, θα σας ανοίξει πόρτες ευκαιριών ακόμα και με τους απρόσμενους τρόπους. Αλλά να είστε σε ετοιμότητα, γιατί αυτές οι πόρτες θα κλείνουν και εξίσου γρήγορα: Δεν πρέπει να χάσετε τη στιγμή, επειδή χασομερούσατε στο διαδίκτυο… Δεν αποκλείεται σύντομα να συζητάτε σχέδια με ανθρώπους σε διάφορα μέρη του κόσμου!

ζώδια σήμερα 09/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ας είστε σε ετοιμότητα για κάποιες ιδιαίτερα θερμές εμπειρίες! Η Σελήνη ανταλλάσει φιλικά πυρά με τον παθιασμένο Ήλιο, στήνοντας ένα φλογερό σκηνικό. Ωστόσο, φροντίστε να είστε διακριτικοί και συνετοί – ειδικά αν το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας αφορά τον εργασιακό σας χώρο. Οι αδέσμευτοι μην εκπλαγείτε αν σας έλξει ένα άτομο που διαφέρει από τις συνήθεις επιλογές σας. Εξερευνήστε κατά πόσο μπορείτε να τιθασεύσετε την παρόρμηση αλλά και τη διέγερσή σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ομαδική δουλειά θα κάνει κάθε εγχείρημά σας πιο πετυχημένο, αγαπητοί Παρθένοι! Η ικανότητά σας να δικτυώνεστε αγγίζει νέα επίπεδα, χάρη σε ένα συνεργατικό τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες και τον Ήλιο από τον Καρκίνο. Από αυτό θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση και ώθηση για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Αποφασίστε αν ενδιαφέρεστε να κάνετε τις επιλογές σας από τους «πολλούς» ή θα απευθυνθείτε στους κορυφαίους. Μετά φροντίστε να ακουστούν όλες οι απόψεις, για να έχει μεγαλύτερο εύρος η επιτυχία σας. Και αν ένα ιδιαίτερο άτομο φανεί πιο προκλητικό, κανονίστε μια διαπροσωπική συνάντηση… Είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσετε τελικά ένα πολύ δυναμικό δίδυμο!

ζώδια σήμερα 09/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σηκώστε από νωρίς τα μανίκια! Ένα παραγωγικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να μετράτε επιτυχίες. Η στρατηγική σας να περιλαμβάνει πρόγραμμα, οργάνωση και προσοχή στις λεπτομέρειες. Και αν έχετε περιορισμένο χρόνο, μην διστάσετε να επιστρατεύσετε επιπλέον χέρια. Η εστίαση στους δικούς σας στόχους θα είναι το κλειδί της διεκπεραίωσης, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας εκτρέψει από την πορεία σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θα γοητεύσετε ή θα γοητευτείτε; Το βέβαιο είναι ο φτερωτός Έρωτας έχει στοχεύσει ήδη την καρδιά σας – και θα την πετύχει με απρόβλεπτους τρόπους! Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας και παραμερίστε όσα θεωρείτε δεδομένο ότι σας έλκουν… Χάρη σε ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, οι ανέλπιστες σπίθες μπορεί να αφορούν και ένα άτομο από διαφορετικό μέρος ή κουλτούρα. Αλλά ακόμη κι αν είστε δεσμευμένοι, χειριστείτε την ένταση στην ατμόσφαιρα με λίγο χιούμορ. Ρίχνοντας τα τείχη σας και μόνο, το ταίρι σας θα σας δει υπό διαφορετικό πρίσμα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν γίνεται να παραμελείτε συνεχώς τις δικές σας επιθυμίες για να ικανοποιείτε τους άλλους! Η καρδιά σας θα επαναστατήσει, με έναυσμα ένα τρίγωνο ευαισθησίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο. Δοκιμάστε έστω να αναδείξετε τα αληθινά σας ζητούμενα, γιατί η ειλικρίνεια είναι πιο δυνατός μαγνήτης από την στρατηγική. Να ξέρετε ότι θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι προσεγγίσετε και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Η δημιουργικότητά σας θα συμπράξει με την υποστηρικτική διάθεση των άλλων. Έτσι θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη και θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Βγείτε για λίγο από την εντατική σκέψη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια δυναμική συνάντηση της Σελήνης με τον Ήλιο, κεντρίζει τη ζώνη σας της εστίασης στον στόχο. Πρέπει να επιστρέψετε στον ρεαλισμό και να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας καθήκοντα. Μπορείτε να χειριστείτε όλες τις πρακτικές σας εκκρεμότητες, ακόμα και θέματα που έχουν βαλτώσει λόγω έλλειψης χρόνου. Αν λειτουργήσετε με συνεργατική διάθεση, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ουσιαστική στήριξη από τα άτομα του περιβάλλοντός σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, προσβλέπετε σε ελεύθερο χρόνο για να αποτοξινωθείτε και να ανανεωθείτε; Θα σας δώσει την ευκαιρία ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, που φωταγωγεί τον τομέα σας της ευημερίας! Είναι καιρός να μειώσετε την καφεΐνη και να στραφείτε στα φυσικά ροφήματα, για να νιώσετε τόνωση και ενδυνάμωση. Ας έχετε πρόχειρα λίγα αμύγδαλα, για κάθε στιγμή που θα θέλετε ένα γρήγορο σνακ. Να κινείστε περισσότερο, με συχνά διαλείμματα ακόμα και τις εργάσιμες ώρες. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε πολύ πιο ευδιάθετοι και ακμαίοι!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αποποιηθείτε τα φίλτρα σας, αγαπητοί Ιχθύες! Εκφραστείτε με κάθε τρόπο και χωρίς δικαιολογίες, όπως απαιτεί μια συνάντηση του επιδεικτικού Ήλιου με τη Σελήνη από το ζώδιό σας: Αυτή θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνα τα χρώματα και τα αξεσουάρ που θα μιλήσουν πιο δυνατά από εσάς. Μην διστάσετε να «ντυθείτε» τη διάθεσή σας για ανεμελιά – αλλά και την ανάγκη να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Να είστε βέβαιοι ότι θα δεχθείτε πολλές προσεγγίσεις, από άτομα που θα εκτιμήσουν το ανανεωμένο σκεπτικό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365