Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Πάμελα Άντερσον: Οι καυτές αποκαλύψεις της για το σέξι κόκκινο μαγιό που φορούσε στο "Baywatch"

Πάμελα Άντερσον: Οι καυτές αποκαλύψεις της για το σέξι κόκκινο μαγιό που φορούσε στο "Baywatch"

Όταν κάποιοι φανατικοί τηλεθεατές του "Baywatch" κάνουν flashback στη δημοφιλή σειρά, στο μυαλό τους έρχεται το sex symbol Πάμελα Άντερσον να τρέχει στην παραλία με το σούπερ σέξι κόκκινο ολόσωμο μαγιό της.



Σε αποκλειστική συνέντευξή της στο Fox News, η 52χρονη ηθοποιός και μοντέλο αποκάλυψε ότι όχι μόνο θυμάται το μαγιό αλλά ακόμα της κάνει. "Α... έχω ένα τέτοιο εδώ στο συρτάρι μου. Ακόμα μου ταιριάζει" είπε η Πάμελα Άντερσον και πρόσθεσε "το έχω φορέσει σε ιδιαίτερες περιστάσεις για να αστειευτούμε με τους φίλους μου".

Πάντως, ο ρόλος της στο Baywatch ήταν ένας από εκείνους που την καθιέρωσαν στον χώρο και ανέβασαν κατά πολύ τις "μετοχές" της στο star system.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365