Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Νωρίτερα από άλλες χρονιές θα «κλείσει» φέτος η Βουλή λόγω Δεκαπενταύγουστου

Οι περισσοτεροι έπεται να επιστρέψουν στης 24 Αυγούστου 

Νωρίς αναμένεται να διακόψει φέτος τις εργασίες της η Βουλή των Ελλήνων για Δεκαπενταύγουστο. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast το Κοινοβούλιο θα λειτουργήσει νομοθετικά για τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.


Πρακτικά όμως όλοι θα έχουν φύγει για τις εκλογικές τους περιφέρειες από το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιουλίου – κάποιοι όπως μαθαίνουμε κι από νωρίτερα καθώς ούτως ή άλλων δεν παρίστανται όλοι στην αίθουσα της Ολομέλειας λόγω κορονοϊού. Θεωρητικά οι περισσότεροι θα επιστρέψουν τη Δευτέρα 17 ή την Τρίτη 18 Αυγούστου. Πρακτικά όμως θα «φάνε» όλη την εβδομάδα και οι περισσότεροι θα γυρίσουν από τις 24 Αυγούστου.

Άλλωστε όπως λένε, λόγω της πανδημίας δεν είχαν προλάβει να κινηθούν όπως θα έπρεπε στις περιφέρειές τους για να δουν τους ψηφοφόρους και τους συνεργάτες τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα οπότε τώρα θα αδράξουν την ευκαιρία.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365