Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Σφοδρή κακοκαιρία έρχεται στην Κεντρική Μακεδονία

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην Κεντρική Μακεδονία για σήμερα, Σάββατο και αύριο, Κυριακή.



Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο, τα καιρικά φαινόμενα, σήμερα, θα έχουν αρκετά τοπικό χαρακτήρα και μέτρια ισχύ.

Αντίθετα, την Κυριακή και ιδιαίτερα από νωρίς το πρωί έως το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά, κυρίως στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς.

Στους σχετικούς χάρτες παρουσιάζονται τα ύψη υετού που αναμένονται για το τρίωρο 06:00-09:00 και 09:00-12:00.

Σύμφωνα με την ίδια πρόβλεψη, έντονη αναμένεται να είναι και η κεραυνική δραστηριότητα και συνίσταται προσοχή στις εξωτερικές δραστηριότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365