Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Η ελληνική αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του τελικού κυπέλλου που… δεν θα έχει φιλάθλους!

Είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού
Απίστευτα κι όμως… ελληνικά. Η Ελληνική Αστυνομία με έγγραφό της ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του τελικού Κυπέλλου, όχι μόνο για το γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά οπουδήποτε στην Αττική!


Ουσιαστικά η αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί σε κανένα γήπεδο της Αττικής να φιλοξενηθεί ο τελικός υπό το φόβο επεισοδίων, παρότι πρόκειται για αγώνα που λόγω της πανδημίας θα γίνει χωρίς κόσμο και με πολύ περιορισμένο αριθμό θεατών. Μιλάμε δηλαδή για 200-300 άτομα, μαζί με τις αποστολές και τα ΜΜΕ.

Αν η ΕΛ.ΑΣ. επιμείνει να μη διεξαχθεί ο αγώνας στην Αττική, τότε είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού, αφού μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο να αναλάβει άλλη αστυνομική διεύθυνση, εκτός λεκανοπεδίου, την ευθύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία δεν είχε εκφράσει τέτοιες ενστάσεις στις προηγούμενες συσκέψεις με τους εμπλεκόμενους φορείς που είχαν γίνει και τίποτα δεν προδίκαζε πως θα δήλωνε ανήμπορη να εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για το ΟΑΚΑ δεν έχει γίνει σχετική συζήτηση, καθώς τυπικά είναι εκτός προκήρυξης της ΕΠΟ (ως έδρα ενός εκ των δύο φιναλίστ, της ΑΕΚ).

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365