Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Έγκλημα στο Κορωπί: Συγκλονίζει η κατάθεση του παιδιού του θύματος - "Μην σκοτώνεις τη μαμά μου"

Το παιδί ήταν μπροστά στη δολοφονία της 35χρονης μητέρας του

Για τη συγκλονιστική κατάθεση του ανήλικου παιδιού του θύματος του στυγερού εγκλήματος στο Κορωπί μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Mega ο δικηγόρος της οικογένειάς της 35χρονης, Απόστολος Λύτρας.



Το παιδί ήταν μπροστά στη δολοφονία της 35χρονης μητέρας του και παρακαλούσε την ερωμένη του πατέρα του να μην τη μαχαιρώσει φωνάζοντας της "μην σκοτώνεις τη μαμά μου".

«Τα παιδιά έχουν ψυχικά τραύματα και τα στηρίζει η θεία τους που έχει την επιμέλειά τους», είπε ακόμη ο κ. Λύτρας, ο οποίος σχολίασε και την εξέλιξη βάσει της οποίας η εισαγγελέας έβαλε στο «κάδρο» τον 45χρονο πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας, και συγκεκριμένα για το αν υπάρχει συνέργεια δια παραλείψεως σε αυτό το έγκλημα.

1 σχόλιο:

  1. Αχ ψυχουλες τι δραμα περναει η καρδουλα σας δυναμη να σας δινει ο Θεος.Η Παναγιά μαζί σας να είναι σε όλη σας τη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365