Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του

Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο

Άγνωστοι πυροβόλησαν τα ξημερώματα τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και τον τραυμάτισαν.


Κατά τις πρώτες πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, ο δημοσιογράφος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο μετά τις 03:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του. 

«Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες».

Αυτό τόνισαν αστυνομικές πηγές για την επίθεση.

Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η σύζυγος του δημοσιογράφου, που άκουσε τους πυροβολισμούς, έτρεξε στο σημείο και πήγαν με το αυτοκίνητό του στο «Σισμανόγλειο». Στη συνέχεια, όμως, ο Στέφανος Χίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365