Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Η αλλαγή στην εμφάνιση της εντυπωσιακής Κάτιας Ταραμπάνκο (φώτο)

 Η αλλαγή στην εμφάνιση της εντυπωσιακής Κάτιας Ταραμπάνκο (φώτο)

Η μία εκ των δύο νικητριών του περυσινού GNTM αποφάσισε μετά την άρση των μέτρων λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της.


Η Κάτια Ταραμπάνκο άφησε ίδιο το μήκος των μαλλιών της, το οποίο της πηγαίνει στο μέγιστο και έκανε μερικές ξανθιές ανταύγειες στην φράντζα της!

Φυσικά, ενθουσιασμένη με το νέο ανανεωμένο της hairlook, η Κάτια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της με τους followers της στο Instagram θέλοντας να τους δείξει τα μαλλιά της που της πηγαίνουν πολύ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365