Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Έπαιρνε επί δέκα χρόνια επιδόματα για τα παιδιά που δεν είχε!

Συνολικά η δράστιδα αποκόμισε το χρηματικό ποσό των 44.911,56 ευρώ

Η ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε την απάτη που είχε στήσει εδώ και μια δεκαετία μια γυναίκα από τον Τύρναβο, η οποία είχε κοστίσει στο κράτος περίπου 45.000 ευρώ. Η γυναίκα έπαιρνε επιδόματα με το πρόσχημα ότι έχει τέσσερα παιδιά, τα οποία ωστόσο ήταν ανύπαρκτα.



Ειδικότερα εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μια γυναίκας η οποία κατά το χρονικό διάστημα από 01-08-2009 έως 31-12-2019, χρησιμοποιώντας στοιχεία ταυτότητας την οποία είχε προηγουμένως κλέψει και δηλώνοντας ψευδώς ότι έχει τέσσερα ανήλικα παιδιά, κατάφερε να εξαπατήσει φορέα του ελληνικού Δημοσίου και να αρπάξει παράνομα χρήματα μέσω επιδομάτων. 

Συνολικά η δράστιδα αποκόμισε το χρηματικό ποσό των 44.911,56 ευρώ. Η σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365