Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Οικογενειακή τραγωδία στην Πιερία: Νεκροί σε τροχαίο ιερέας και η κόρη του (ΦΩΤΟ)

Στο τροχαίο έχασαν στην ζωή του ένας 70χρονος ιερέας και η 46χρονη κόρη του

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Κορινού Πιερίας.


Στο τροχαίο έχασαν στην ζωή του ένας 70χρονος ιερέας και η 46χρονη κόρη του, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ο 23χρονος γιος της άτυχης γυναίκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας:

«Σήμερα (28 Ιουλίου 2020) στις 08:45 περίπου στο 465ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, το όχημα που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια προστατευτικά στηθαία, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 70χρονου οδηγού και της 46χρονης επιβαίνουσας. Ενώ, 23χρονος ημεδαπός που επίσης επέβαινε στο όχημα τραυματίστηκε ελαφρά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας».





Πηγή: Thestival.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365