Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Η Μαριάννα από τη Νάουσα χρειάζεται την βοήθεια μας!

Η οικογένεια της κάνει έκκληση σε όλους μας να βοηθήσουμε την Μαριάννα

Μόλις 28 χρονών η Μαριάννα Μπιτέρνα από τη Νάουσα, υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και χρειάζεται να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης. Δυστυχώς η δαπάνη, πέραν του ασφαλιστικού της ταμείου, αγγίζει τα 4.000 ευρώ το μήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της.



Η οικογένεια της κάνει έκκληση σε όλους μας να βοηθήσουμε την Μαριάννα, με όποιο ποσό μπορούμε.

Το IBAN στην Τράπεζα Πειραιώς είναι το GR 53 0172 2440 0052 4402 1245 075 με αρχικά των δικαιούχων Χρήστος Καρδάκος και Αθηνά Μπιτέρνα. Bic : PIRBGRAA


Πηγή: Verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365