Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς ο αδελφός του Παντελή

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς ο αδελφός του Παντελή

Ο αδελφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του, Πωλίνα Φιλίππου σε τρεις μήνες θα υποδεχθούν το νέο μωράκι τους, μεγαλώνοντας κατά ακόμη ένα μέλος την ευτυχισμένη οικογένειά τους.


Η χαρούμενη μαμά, που τη γνωρίσαμε μέσα από το "Καφέ της Χαράς", αλλά δεν συνέχισε στην υποκριτική, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και στο σπίτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή επέστρεψαν και πάλι τα χαμόγελα από την ημέρα που τους ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με την "Espresso", κατάφερε και στην τωρινή και την προηγούμενη εγκυμοσύνη να κρατήσει το γεγονός κρυφό μέχρι που η φουσκωμένη κοιλίτσα της όμορφης Πωλίνας Φιλίππου πρόδωσε και τότε και τώρα το μυστικό του.

Αυτή τη φορά η όμορφη μαμά, θέλοντας να διαφημίσει τη νέα καλοκαιρινή σειρά ρούχων για το κατάστημα ενδυμάτων που διατηρεί, πόζαρε ως μοντέλο στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, ωστόσο η κοιλιά της δεν κρυβόταν. Παρότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έχει πάρει σχετικά λίγα κιλά, διατηρώντας το καλλίγραμμο κορμί της σε φόρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365