Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 16/07 Κριός

Το να πετύχεις περισσότερο αυθορμητισμό ή ν’ αναβιώσεις τη σπίθα στη σχέση σου, θα είναι ευκολότερο απ’ ό,τι πιστεύεις σήμερα. Ίσως όμως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου το ρυθμό με τον οποίο κάτι μπορεί να ξεδιπλωθεί ή να προχωρήσει.
Θα επωφεληθείς αν σκεφτείς τα όρια, τους στόχους και ό,τι σε παρακινεί με πάθος. Αυτό που ανακαλύπτεις μπορεί να είναι αποκαλυπτικό!

ζώδια ταύρος

Αν είσαι σε σχέση, τότε η απογοήτευση θα μετατραπεί σε δυσαρέσκεια αν ενταθούν τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.
Αν η υποστήριξη που προσφέρεις ή η γενναιοδωρία σου δεν εκτιμάται, τότε αυτό σίγουρα είναι η εστία της διαμάχης.
Αλλά ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, αποκτάς μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς αντιλαμβάνεσαι μια ισορροπημένη σχέση. Το να μάθεις να μιλάς για τις ανάγκες σου, μπορεί σύντομα να γίνει προτεραιότητα.

ζώδια προβλέψεις 16/07 δίδυμοι

Κάτι που πιστεύεις πως πρέπει να γίνει αποδεκτό στα ερωτικά σου, θα γίνει – και πιθανώς πιο εύκολα από ό, τι νομίζεις. Αλλά αντί να πιέσεις για να γίνει αποδεκτό, άφησέ το να το κάνει μόνο του. Ένα κύμα θετικής αλλαγής έρχεται στην ερωτική σου ζωή. Η απελευθέρωση των συναισθηματικών σου αποσκευών…. μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας.

ζώδια καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις κοντά, με κάποιον που σ’ ενδιαφέρει. Θα μπορούσες επίσης να σταθμίσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, ειδικά αν η ζωή σου, σου φαίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική χωρίς δεσμεύσεις. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή μόλις τώρα μπαίνεις σε σχέση, θα έχεις μια ελαφρώς παράξενη ιδέα για το πόσο πιεστική είναι η ευθύνη μιας σχέσης. Το να κοιτάς με επιφύλαξη το μέλλον….μπορεί να είναι η αιτία. Για σκέψου το!

ζώδια προβλέψεις 16/07 λέων

Τώρα πρέπει να εμπιστευτείς την αυτοπεποίθησή σου, ειδικά αν ένα ερωτικό θέμα το εξετάζεις με την καρδιά κι όχι με τη λογική. Εμπιστέψου την καρδιά σου, γιατί θα βρεις λύσεις στο επαναλαμβανόμενο ζήτημα. Φρόντισε να αλλάξεις τις παραμέτρους της σχέσης σου. Ένα νέο κύμα θετικής ενέργειας θα προέλθει από τη μεταμόρφωση.

ζώδια παρθένος

Αν ο εραστής σου, σου αποκαλύψει την αλήθεια ή πιθανώς ένα μυστικό του, τότε εμπιστέψου τον, επειδή έχει απόλυτη πίστη στην ικανότητά σου να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Φρόντισε μόνο να δείξεις ευαισθησία σε ό,τι σου πει. Αν το μυστικό διαρρεύσει, τότε δε θα είναι δύσκολο να καταλάβει ποιος το έκανε.

ζώδια προβλέψεις 16/07 ζυγός

Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τα πραγματικά γεγονότα από τις φαντασιώσεις, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να μην είσαι εσύ αυτή που ονειροβατεί. Μπορεί να γνωρίζεις ήδη, πως ο εραστής σου, έχει μια ιδεαλιστική άποψη για κάτι, που θα έπρεπε να δείξει πρακτική σκέψη και άμεση δράση. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, ο τρόπος που κρατάς και τα δυο πόδια σου στη γη, θα διατηρήσει την ισορροπία και την αρμονία τώρα.

ζώδια σκορπιός

Θα έχεις μεγάλες επιφυλάξεις στο να πιέσεις την εξέλιξη της σχέση σου. Σκέψου όμως….μήπως προσπαθείς ήδη πολύ σκληρά για να κάνεις κάτι να συμβεί αμέσως? Όσο ασχολείσαι με τις ρομαντικές περιστάσεις που πρέπει να προσαρμοστούν, είναι απίθανο να δεις έναν ξεκάθαρο δρόμο προς τα εμπρός. Εμπιστέψου, πως το εμπνευσμένο όραμά σου δεν ταλαντεύεται. Απλά χρειάζεται να συμπεριφερθείς πιο ρεαλιστικά, για την επίτευξή του.

ζώδια τοξότης

Σίγουρα υπάρχει χάος στην ερωτική σου ζωή. Αλλά ό, τι συμβαίνει απροσδόκητα, προσφέρει κάτι που αξίζει τουλάχιστον μια πιο προσεκτική ματιά. Αυτό απαιτεί ανοιχτό μυαλό και προθυμία να δεις την ένεση του αυθορμητισμού, όπως απαιτείται. Με αποτέλεσμα να ευδοκιμήσει η ερωτική σου ζωή. Αν χρειαζόσουν ένα λόγο για να αντιμετωπίσεις το μέλλον με αυτοπεποίθηση, τότε τον έχεις τώρα.

ζώδια αιγόκερως

Η διαίσθησή σου μπορεί να σε είχε προειδοποιήσει πως κάποιος ήταν κι εξακολουθεί να είναι προβληματικός στην ερωτική σου ζωή. Ένα ζήτημα που πίστευες πως θα αντιμετώπιζες στο απώτερο μέλλον, μπορεί να προκύψει απροσδόκητα. Αλλά αυτό, σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πού στέκεσαι με τον εραστή σου, ακόμα κι αν έχει άλλες ιδέες ή σκοπεύει να αποτρέψει τις προσπάθειές σου. Μπορεί η ζήλια να είναι η ρίζα του κακού? Καθόλου απίθανο!

ζώδια υδροχόος

Ο αγαπημένος σου, μπορεί να σε θεωρήσει ασυνεπή σήμερα. Εσύ όμως ξέρεις πως εξετάζεις κάποιο θέμα πολύ προσεκτικά για να ωφελήσει και τους δυο σας τελικά. Μην τον αφήσεις να παρερμηνεύσει την προσήλωσή σου να το τελειοποιήσεις, σαν αναποφασιστικότητα. Είσαι στην υπόθεση και την γνωρίζεις καλύτερα. Αν το ταίρι σου χρειαστεί υπενθύμιση, για ποιο λόγο δεν είναι καλό να σε πιέζει….τότε μη διστάσεις να το κάνεις.

ζώδια ιχθύες

Η καρδιά σου σε προτρέπει να κάνεις ό, τι είναι σωστό. Αρχικά, αυτό σημαίνει να την ακούς. Μπορεί να δυσκολευτείς να πάρεις μια απόφαση που είναι επικίνδυνη και αφορά τα επαγγελματικά σου, αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να ενεργεί σύμφωνα με τις βαθύτερες αξίες σου. Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή και δεν έχεις διάθεση να αφήσεις να διαιωνίζεται η ανισορροπία. Γι’ αυτό έχεις δίκιο να πιστεύεις, πως ο ένας πρέπει να υποστηρίζει τον άλλο μέσα στη σχέση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365