Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Απίστευτη αλλαγή: Η πιο «καυτή» μελαχρινή στην Ελλάδα έγινε ξανθιά και μείναμε... άφωνοι

Απίστευτη αλλαγή: Η πιο «καυτή» μελαχρινή στην Ελλάδα έγινε ξανθιά και μείναμε... άφωνοι

Όλα τα έχουμε δει από αυτό το κορίτσι, αλλά δεν περιμέναμε και τέτοια αλλαγή…

Είναι μια από τις πιο «καυτές» γυναίκες της ελληνικής show biz την τελευταία δεκαετία.

Μια μελαχρινή… φωτιά που δεν κωλώνει πουθενά και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Τόσο στον χώρο του μόντελινγκ όσο και στην τηλεόραση όπου έχει εμφανιστεί κατά καιρούς με διάφορες ιδιότητες.

Πριν από λίγο καιρό, παρατηρήσαμε πως η μελαχρινή… λάβα έκανε μια τεράστια αλλαγή που μας άφησε με το στόμα ανοικτό! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, για την οποία μιλάμε, έγινε… ξανθιά και πάθαμε πλάκα! Πάντως το νέο look δεν ήταν μόνιμο αλλά για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης κι έτσι η πασίγνωστη Ελληνίδα επέστρεψε στην παλιά της, γνώριμη, εμφάνιση.

Σε κάθε περίπτωση, όπως και αν εμφανίζεται προκαλεί… ταραχή στους άνδρες και σίγουρα κανείς δεν θα έλεγε «όχι» αν αποφάσιζε να κάνει μόνιμη τη μετάβαση στο ξανθό. Εσείς τι λέτε;




1 σχόλιο:

  1. > Σε κάθε περίπτωση, όπως και αν εμφανίζεται προκαλεί… ταραχή στους άνδρες
    > και σίγουρα κανείς δεν θα έλεγε «όχι» αν αποφάσιζε να κάνει μόνιμη τη
    > μετάβαση στο ξανθό. Εσείς τι λέτε;

    Θα μιλήσω γενικά γιατί δε γνωρίζω ονόματα και άτομα που προβάλλονται μ' αυτό τον τρόπο, όπως η ανωτέρω.

    Λέω λοιπόν ότι προτιμώ να βλέπω τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου, στα φυσικά χρώματά τους. Το ότι κάποια μπορεί να βαφτεί ξανθιά δεν την κάνει ξανθιά. Υπάρχει και το χρώμα της επιδερμίδας που δεν μπορεί να αλλάξει. Μια φυσική ξανθιά, ή κοκκινομάλλα, έχει τελείως διαφορετικό τύπο δέρματος από αυτόν μιας φυσικής μελαχρινής. Είναι κάτι που «χτυπάει» έντονα σε κάποια που έχει βαφτεί ξανθιά και δε μ' αρέσει καθόλου.

    Πιστεύω βέβαια ότι ανήκω σε μια μικρή μειοψηφία με τέτοιες αντιλήψεις, ειδάλλως η βιομηχανία βαφών για τα μαλλιά θα είχε κλείσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365