Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων στην Γερμανία για την Αγιά Σοφιά

Πάντως άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τι ακριβώς ειπώθηκε στην εν λόγω συνάντηση

Συνάντηση της ελληνικής και της τουρκικής πλευράς πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία μετά την απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε στο OpenTV η διπλωματική συντάκτρια Αλεξία Τασούλη, η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της γερμανικής πλευράς, λίγα 24ωρα μετά την απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ενώ το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνει και το Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μαλτέζο ομόλογο του, Εβαρίστ Μπαρτολό, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι στο Βερολίνο πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση μεταξύ Ελλάδας, Γερμανίας και Τουρκίας στην οποία συμμετείχε και ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραχίμ Καλίν, και άλλοι αξιωματούχοι του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Πάντως άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τι ακριβώς ειπώθηκε στην εν λόγω συνάντηση.

1 σχόλιο:

  1. Ο Τσίπρας μπροστά στον προδότη Μητσοτάκη είναι Άγιος. Για να δούμε τώρα καμία διαδήλωση, κανένα συλλαλητήριο. Σαν τους ποντικούς κλειστήκατε στις τρύπες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365