Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:ζώδια σήμερα 17/07 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, μετρήστε λίγο περισσότερο όσα λέτε και κάνετε! Η Σελήνη στους Διδύμους και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα δόλιο τετράγωνο με τον ψευδαισθητικό Ποσειδώνα. Μπορεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ή μια είδηση να σας πανικοβάλει, μπορεί να «παραποιήσετε» λίγο την αλήθεια σε μια σημαντική συνάντηση…
Εσείς μπορεί να μην καταλάβετε μια τάση να υπερβάλετε – αλλά θα το νιώσουν οι άλλοι. Και μπορεί να χάσετε την αξιοπιστία και την ακεραιότητά σας. Γι’ αυτό δράστε με γνώμονα την στήριξή σας στα γεγονότα και μόνο!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, διασφαλίστε τα οικονομικά και επαγγελματικά σας κεκτημένα!
Η Σελήνη στους Διδύμους και τον 2ο Οίκο σας της ασφάλειας, σχηματίζει τετράγωνο με τον νεφελώδη Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Η όψη αποτελεί πρόκληση για να διατηρήσετε τα δεδομένα που έχετε, ακόμη κι αν θεωρείτε ότι έχετε τον έλεγχο.
Το ίδιο ισχύει και για τα εργασιακά σας, που μπορεί να υπονομεύονται από έναν φίλο ή συνάδελφο. Έχει σημασία να ξεκαθαρίσετε αν η αίσθηση είναι δική σας ή αποτελεί γεγονός. Διερευνήστε το!

ζώδια σήμερα 17/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντός σας; Η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, που μπορεί να θολώσει την κρίση τους. Είναι πιθανό να σας βάλουν σε βάθρο ή να σχηματίσουν δυσχερή άποψη: Και το αν είστε αγγελάκια ή διαβολάκια, δεν θα συνάδει με την πραγματικότητα. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, οι περισσότεροι θα «κρίνουν εξ ιδίων»… Γι’ αυτό η συμβουλή των άστρων είναι να παραμείνετε ακέραιοι και να μην πάρετε τίποτα πολύ προσωπικά!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Είναι πιθανό να μην έχετε τη διαυγή εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Καρκίνοι! Γι’ αυτό ευθύνεται ένα τετράγωνο της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας της ίασης, με τον απατηλό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ίσως επενδύσετε ενέργεια ή χρήματα σε κάτι που τελικά αποδεικνύεται κατώτερο των προσδοκιών σας. Η έντονη απογοήτευση θα μπορούσε να σας φτάσει στα όρια της κατάθλιψης, να δεν αντιδράσετε άμεσα: Αντί να γίνετε θύματα, τονώστε την αυτοεκτίμησή σας και αναζητήστε το μάθημα από την περίσταση!

ζώδια σήμερα 17/07 Λέων

Προσέξτε τις υποψίες που μπορεί να σας εξουθενώσουν, αγαπητοί Λέοντες! Είναι πιθανό να βλέπετε εχθρούς στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό πρέπει να μετριάσετε μια δόση παράνοιας… Για την συγκυρία ευθύνεται ένα ύπουλο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που θα θολώσει την ευρύτερη εικόνα. Γι’ αυτό επί του παρόντος αποφύγετε τις εριστικές συζητήσεις και εργαστείτε όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται. Μην προκαλέσετε αχρείαστες συγκρούσεις, για υπόνοιες που ίσως δεν έχουν υπόσταση!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα τετράγωνο της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας της αναγνώρισης με τον νεφελώδη Ποσειδώνα, μπορεί να σας ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις. Μην αναμένετε την έγκριση ή την αποδοχή των άλλων για να προχωρήσετε ένα δικό σας σχέδιο: Ο καθένας έχει διαφορετικές βλέψεις και μπορεί ακόμη και να σας αποκρύπτει στοιχεία. Επιλέξτε συνειδητά να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και μόνο, για να μην χάσετε σημαίνουσες ευκαιρίες. Τραβήξτε τη γραμμή των ορίων σας, για να μην αντιδράσετε παρορμητικά!

ζώδια σήμερα 17/07 Ζυγός

Ετοιμαστείτε για ανατροπές, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, σχηματίζει τετράγωνο με τον δόλιο Ποσειδώνα. Ακόμα κι αν είστε έτοιμοι για μια αναχώρηση, μπορεί να την αναβάλετε την υστάτη για να χειριστείτε λάθη συνεργατών. Εξίσου πιθανό είναι να προκύψουν δράματα, σε μία κατά τα άλλα ήρεμη περίσταση. Διατηρήστε την ψυχραιμία και το κριτήριό σας… Κάπου, κάπως, θα καταφέρετε να πραγματώσετε τον δικό σας στόχο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η φαντασία σας κεντρίζει το τέρας της ζήλιας, αγαπητοί Ταύροι! Θα έχετε μια τάση να υπερβάλετε σε όσα νομίζετε ότι συμβαίνουν, γι’ αυτό προφυλαχτείτε. Όσο κι αν σας σαγηνεύσει ένα ιδιαίτερο άτομο, μην βιαστείτε να το εμπιστευθείτε. Επίσης, ένα ευγενικό σχόλιο του ταιριού σας σε ένα άλλο άτομο, δεν σημαίνει ότι σας απατά. Καταπνίξτε τις παρορμήσεις σας και μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις… Να θυμάστε ότι η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, αγαπητοί Τοξότες! Προτιμήστε την υπομονή και τη διακριτικότητα, για να αποφύγετε την πιθανότητα να προκύψουν συγκρούσεις. Ένα τετράγωνο ανάμεσα στην κυκλοθυμική Σελήνη και τον δόλιο Ποσειδώνα, θα κάνει τους πάντες πιο αμυντικούς απ’ όσο συνήθως. Αντίστοιχα κι εσείς, θα διχάζεστε ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την απόδραση από αυτές… Γι’ αυτό προτιμήστε μια μοναχική πορεία για τη μέρα, μέχρι να απομακρυνθεί η ομίχλη και να ξεκαθαρίσει η ευρύτερη εικόνα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Εστιάστε στον ώριμο χειρισμό κάποιων δεύτερων σκέψεων, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και επηρεάζει το σκεπτικό σας. Αν αλλάζετε συνεχώς γνώμη για το πώς να κατανέμονται τα εργασιακά καθήκοντα, τελικά θα χάσετε τον έλεγχο αλλά και τον στόχο σας. Πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν την προσωπικότητα αλλά και τις ικανότητες των άλλων, δεν κάνουν όλοι για όλα… Και αυτό το πρόβλημα θα απαιτήσει την άμεση ανταπόκρισή σας. Αν επιθεωρήσετε ήρεμα τα δεδομένα σας, θα βρείτε τη λύση που θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αποφύγετε να αποδράσετε από τις ευθύνες σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η φαντασία σας ταξιδεύει ήδη, εξαιτίας ενός τετραγώνου της Σελήνης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Και αυτή η αντιπαλότητα έχει πρόθεση να σας φέρει πιο κοντά στην έκφρασή σας και τους στόχους ζωής. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να παραιτηθείτε από το σταθερό εργασιακό σας πόστο… Ίσως σας λείπει μόνο λίγη αποσυμπίεση από την καθημερινότητα!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Χειριστείτε με μέτρο την ευαισθησία σας, αγαπητοί Ιχθύες! Καλή είναι η αυθεντικότητα, αρκεί να μην γίνεστε θύματα των άλλων. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον συγκυβερνήτη σας τον απατηλό Ποσειδώνα. Ίσως δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, γι’ αυτό επιλέξτε τις χρυσές τομές… Αποφύγετε να δώσετε κάθετες απαντήσεις, για να μην πέσετε σε παγίδες. Η αναβολή τους και ένας πιο αόριστος χειρισμός, θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365