Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Δεν θα επιτραπούν τα πανηγύρια και τον Αύγουστο

Μέχρι το τέλος του Αυγούστου αναμένεται να παραταθεί η ισχύς της απόφασης απαγόρευσης των πανηγυριών

«Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν τα πανηγύρια, καθότι είναι το μοναδικό σημείο που πατήσαμε φρένο», ανέφερε.



Μέχρι το τέλος του Αυγούστου αναμένεται να παραταθεί η ισχύς της απόφασης απαγόρευσης των πανηγυριών.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης ανέφερε: «Η κοινή λογική λέει ότι πάνε έως τέλος Αυγούστου για αναστολή. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν τα πανηγύρια, καθότι είναι το μοναδικό σημείο που πατήσαμε φρένο, καθότι δεν λειτούργησαν με τους κανόνες που είχαμε ανακοινώσει. Επομένως κατά την εκτίμησή μου δεν θα επιτραπούν τα πανηγύρια τον Αύγουστο».

Εκτιμώντας τη γενικότερη κατάσταση, αλλά και την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα, ο κ. Παπαθανάσης είπε ότι δεν αναμένεται να υπάρξει δεύτερο lockdown, δεν θα υπάρξει με την έννοια που έλαβε χώρα το πρώτο.

«Είμαστε πιο έξυπνοι, με εργαλεία πιο ικανά να αντιμετωπίσουν τη διασπορά του Covid-19. Ίσως έχουμε τοπικές παρεμβάσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κορονοϊού» τόνισε.

Ως προς την οικονομία, παραδέχτηκε ότι επανεκκίνησε καλά: «Ξεκίνησε καλά η οικονομία. Είμαστε σε χρονιά ύφεσης, αλλά θέλουμε όσο το δυνατόν μικρότερη ύφεση, για να βρεθούμε σε καλύτερο σημείο το 2021 και να επιταχύνουμε» ανέφερε.

Τέλος, σε ότι αφορά τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα οποία θα στηρίξουν την ελληνική οικονομία υπογράμμισε ότι στις 15 Οκτωβρίου θα γνωστοποιηθούν οι ελληνικές προτάσεις στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365