Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 31/07 Κριός

Αφαιρέστε τα φίλτρα σας, αγαπητοί Κριοί! Καλείστε να εκφραστείτε με κάθε τρόπο και χωρίς δικαιολογίες. Το επιτρέπει η συνάντηση του Ήλιου στον Λέοντα με τον Χείρωνα από το ζώδιό σας. Αυτή θα σας βοηθήσει να επιλέξετε χρώματα και αξεσουάρ που θα μιλήσουν πιο δυνατά από εσάς.
Εξάλλου, όλα εκείνα τα επώνυμα κομμάτια που διαθέτετε, δεν πρέπει να μένουν στη ντουλάπα… «Ντυθείτε» την ανανεωμένη σας αυτοπεποίθηση και είναι βέβαιο ότι θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Να αναμένετε πολλές προσεγγίσεις – αλλά φροντίστε να κρατάτε τους θαυμαστές σε «υγιή» απόσταση!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η πρόληψη είναι πάντα πιο αποδοτική από κάθε θεραπεία! Αυτό την αρχή πρέπει να υιοθετήσετε και θα γίνει το φαγητό το φάρμακό σας, όπως συστήνει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Χείρωνα.
Είναι θεμελιώδες να βάζετε στο πιάτο σας τροφές που θα τονώσουν την υγεία και την ακμαιότητά σας. Ακόμα κι αν εφαρμόζετε ήδη ένα σταθερό πρόγραμμα προσεκτικής διατροφής και εξάσκησης, μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω.
Τα φρούτα και τα λαχανικά θα σας παράσχουν περισσότερη βιταμίνη D, ο ύπνος θα ανανεώσει τη διάθεση και το σώμα σας. Μικρές προσθήκες μπορούν να ανεβάσουν κι άλλο την ακτινοβολία σας!

ζώδια σήμερα 31/07 Δίδυμοι

Παραμερίστε κάθε επιθετική πρόθεση, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχετε όλα τα φόντα να χειριστείτε κάθε κατάσταση με ηρεμία, ειδικά επειδή είστε έτσι κι αλλιώς εξωστρεφείς. Το διασφαλίζει μια συνάντηση του Ήλιου στον Λέοντα με τον απελευθερωτικό Χείρωνα από τον Κριό. Η καλύτερη διαδρομή για να κερδίσετε κάθε διαπραγμάτευση, είναι να απομακρύνετε κάθε αρνητισμό και να οπλιστείτε με στοιχεία. Δεν πρέπει να ακουστείτε απότομοι ή εχθρικοί, με τον διάλογο θα είστε επαρκώς θωρακισμένοι!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε μια δυναμική κίνηση για τα επαγγελματικά σας! Μια φιλόδοξη συνάντηση του Ήλιου με τον θεραπευτή Χείρωνα, σας βάζει στη γρήγορα λωρίδα για την επιτυχία. Το χάρισμά σας στους ελιγμούς ενισχύεται από τη διαίσθησή σας, γι’ αυτό κινηθείτε όσο το σίδερο είναι ζεστό. Δεν χρειάζεστε μεσάζοντες για να εντοπίσετε τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε. Μόνο φροντίστε να παραμένετε επί του θέματος, γιατί οι πολυάσχολοι θέλουν να ακούσουν τα δικά τους οφέλη και όχι το σκεπτικό σας. Αυτό αφήστε το για αργότερα, όταν θα γιορτάζετε με την ομάδα τις νίκες σας!

ζώδια σήμερα 31/07 Λέων

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η στιγμή να δώσετε κίνηση στα φιλόδοξα όνειρά σας, ακόμα και παίρνοντας ρίσκα. Μια σύμπραξη του Ήλιο από το ζώδιό σας με τον ευγενή Χείρωνα, θα σας ανοίξει πόρτες ευκαιριών ακόμα και με απρόσμενους τρόπους. Αλλά να είστε σε ετοιμότητα, γιατί αυτές οι πόρτες θα κλείνουν και εξίσου γρήγορα… Δεν πρέπει να χάσετε τη στιγμή, επειδή χασομερούσατε στο διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται σύντομα να συζητάτε σχέδια και επιχειρηματικές προτάσεις με ανθρώπους σε διάφορα μέρη του κόσμου!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ας είστε σε ετοιμότητα για κάποιες ιδιαίτερα θερμές εμπειρίες! Ο Ήλιος ανταλλάσει φιλικά πυρά με τον Χείρωνα της ίασης, στήνοντας ένα φλογερό σκηνικό. Ωστόσο, φροντίστε να είστε διακριτικοί και συνετοί – ειδικά αν το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας αφορά τον εργασιακό σας χώρο. Οι αδέσμευτοι μην εκπλαγείτε αν σας έλξει ένα άτομο που διαφέρει από τις συνήθεις επιλογές σας. Σε κάθε περίπτωση, έχετε το ελεύθερο να εξερευνήστε μέχρι πού φτάνουν η παρόρμηση αλλά και η φαντασία σας!

ζώδια σήμερα 31/07 Ζυγός

Η ομαδική δουλειά θα κάνει κάθε εγχείρημα πιο πετυχημένο, αγαπητοί Ζυγοί! Χάρη στη συνεργατική γωνία του δραστικού Ήλιου με τον διδάσκαλο Χείρωνα, θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση και ώθηση για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Ακόμα κι αν υπήρξαν κάποιες διχόνοιες, πλέον θα επικρατήσει η ειρήνη. Γι’ αυτό φροντίστε να ακουστούν όλες οι απόψεις, ώστε να έχει μεγαλύτερο εύρος η επιτυχία σας. Και αν ένα ιδιαίτερο άτομο φανεί πιο προκλητικό, κανονίστε μια διαπροσωπική συνάντηση… Είναι βέβαιο ότι θα καταλήξετε ως ένα πολύ δυναμικό δίδυμο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, κρατήστε σηκωμένα τα μανίκια σας! Μια συνάντηση ώθησης ανάμεσα στον Ήλιο και τον καρμικό Χείρωνα, διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να μετράτε επιτυχίες. Αρκεί η στρατηγική σας να περιλαμβάνει πρόγραμμα, οργάνωση και προσοχή στις λεπτομέρειες. Και αν έχετε περιορισμένο χρόνο, μην διστάσετε να επιστρατεύσετε επιπλέον χέρια. Η εστίαση στους δικούς σας στόχους θα είναι το κλειδί της διεκπεραίωσης, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας εκτρέψει από την πορεία σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, θα γοητεύσετε ή θα γοητευτείτε; Το βέβαιο είναι ο φτερωτός Έρωτας έχει στοχεύσει ήδη την καρδιά σας – και θα σας πάει σε κατευθύνσεις που είναι «γραφτές»… Γι’ αυτό παραμερίστε όσα θεωρούσατε δεδομένο ότι σας έλκουν… Ανέλπιστες σπίθες μπορεί να αφορούν ένα άτομο από διαφορετικό μέρος ή κουλτούρα. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως μπορείτε να ξεκινήσετε το σαββατοκύριακο νωρίτερα με μια αυθόρμητη απόδραση με το ταίρι σας. Με ένα περιποιημένο φαγητό και την υπάρχουσα ατμόσφαιρα, θα βγάλετε γρήγορα από πάνω σας το άγχος των υποχρεώσεων!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πάλι παραμελείτε τις δικές σας επιθυμίες για να ικανοποιείτε τους άλλους; Η καρδιά σας θα επαναστατήσει, αν δεν δοκιμάσετε έστω να προωθήσετε τα αληθινά σας ζητούμενα. Να θυμάστε ότι η ειλικρίνεια είναι πιο δυνατός μαγνήτης από την στρατηγική – και θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι προσεγγίσετε. Η εξωστρέφειά σας θα συμπράξει με την υποστηρικτική διάθεση των άλλων. Έτσι θα ξεφορτωθείτε πολλά βάρη και θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Σηκώστε και λίγο το κεφάλι από την εργασιακή πίεση, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια συνάντηση του Ήλιου με τον Χείρωνας της θεραπείας, προσθέτει μια χροιά μαγείας στην ανθρώπινη επαφή. Μιλήστε με τον γνωστό σας που κατάφερε να ανοίξει ξανά το καφέ στη γειτονιά. Δεν έχει σημασία αν συναντάτε άτομο για δουλειά ή προσωπικούς λόγους, η γοητεία σας θα αποτελέσει έτσι κι αλλιώς μαγνήτη. Αν έχει βαλτώσει ένα σημαντικό εγχείρημά σας, η σύμπραξη μπορεί να αποδειχθεί το στοιχείο που έλειπε… Ειδικά αν την πετύχετε με κάποιο άτομο που θεωρούσατε ανταγωνιστή: Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται αλλά και αλληλοσυμπληρώνονται!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αγαπητοί Ιχθύες, νιώθετε την ώθηση να αποτοξινωθείτε και να ανανεωθείτε; Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό παραμελήσατε τον τομέα της ευημερίας σας! Οπότε αρχίστε από τη μείωση της καφεΐνης και της ζάχαρης, στραφείτε στα φυσικά ροφήματα και θα νιώσετε άμεση τόνωση και ενδυνάμωση. Ας έχετε πρόχειρα λίγα αμύγδαλα, για κάθε στιγμή που θα θέλετε ένα γρήγορο σνακ. Να κινείστε περισσότερο, κάνοντας συχνά διαλείμματα ακόμα και τις εργάσιμες ώρες. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε πολύ πιο ευδιάθετοι και ακμαίοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365