Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Γιατί θα απουσιάζει ο Σωτήρης Τσιόδρας από την ενημέρωση Χαρδαλιά για τον κορονοϊό

Σημειώνεται πάντως ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίζεται στις συσκέψεις μόνο με μάσκα, ενώ έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους

Για την απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.



Σε σχετική ερώτηση ο κ. Πέτσας είπε ότι «σε αυτή τη φάση κρίνεται σκόπιμο να μείνουμε στα επιχειρησιακά δεδομένα για τα οποία θα υπάρχει ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά και μόνο», ενώ πρόσθεσε ότι «αν κρίνουμε ότι χρειαστεί περαιτέρω ενημέρωση, θα το εξετάσουμε».

Η ενημέρωση θα αφορά επιχειρησιακά ζητήματα για τους ελέγχους.

Στόχος είναι να κινητοποιηθεί και πάλι ο κόσμος και να θυμηθεί ότι ο κορονοϊός δεν έχει πάψει να υπάρχει αλλά εξακολουθεί να κυκλοφορεί στη χώρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ενημερώνει μία φορά την εβδομάδα για τα κρούσματα αλλά και τους ελέγχους που θα γίνονται στη χώρα, ενώ θα περιγράφει αναλυτικά και την εφαρμογή των μέτρων.

«Οι έλεγχοι θα ενταθούν, όχι με τιμωρητική διάθεση», είπε και ανακοίνωσε ότι επανέρχεται η ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τρίτη στις 18.00 από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Σημειώνεται πάντως ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίζεται στις συσκέψεις μόνο με μάσκα, ενώ έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365