Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 24/07 Κριός

Είναι ώρα να κάνετε πράξη την ανάγκη σας για περισσότερη ευμάρεια, αγαπητοί Κριοί! Μια σύμπραξη δράσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, θα φωταγωγήσει τις συνήθειες της καθημερινότητάς σας. Αφοσιωθείτε στη διατήρηση της καλής σας υγείας, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξετε πρόγραμμα διατροφής ή εξάσκησης.
Καμία επιφανειακή διεργασία δεν θα έχει τα αποτελέσματα που επιδιώκετε, γι’ αυτό στραφείτε στα φρούτα και τα λαχανικά που θα σας τονώσουν. Μόλις πάψετε να είστε αυστηροί με τον ίδιο σας τον εαυτό, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι εύκολο να παραμείνετε σε αυτή την πορεία!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Το μικρόβιο της περιπλάνησης σας έχει «προσβάλει», αγαπητοί Ταύροι… Και όποιοι κι αν είναι οι υγειονομικοί περιορισμοί, δεν πρέπει να το αγνοήσετε!
Ένα αεικίνητο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, επιτάσσει αλλαγή σκηνικού για να τονωθεί η διάθεσή σας. Γι’ αυτό βρείτε τρόπο να αλλάξετε συντεταγμένες στον πλοηγό σας. Μπορεί να πρόκειται για την ασφαλή επίσκεψη ενός φίλου που μένει εκτός πόλης, είτε για μια σύντομη απόδραση.
Γίνετε δημιουργικοί, ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να πάρετε άδεια. Ακόμα και μια ανακαίνιση του σπιτιού, αποτελεί θετική αλλαγή για την ενέργεια του περιβάλλοντός σας!

ζώδια σήμερα 24/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας! Αν δεν τον φροντίσετε, κινδυνεύετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης. Επί αυτού σας προειδοποιεί η τρυφερή Σελήνη από την οικιακή ζώνη σας, που κεντρίζεται από τον αλχημιστή Πλούτωνα στον 8ο Οίκο της απομόνωσης. Μην δώσετε σημασία στα εισερχόμενα μηνύματα που συρρέουν, έχετε πιο όμορφα πράγματα να κάνετε με ένα ιδιαίτερο άτομο. Το επικροτεί η λάγνα ατμόσφαιρα, που αποζητά τη βολική γαλήνη αντί της συνεχούς έντασης!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αυτή είναι η στιγμή να επικαλεστείτε τις χάρες που σας χρωστούν κάποιοι, αγαπητοί Καρκίνοι! Πολλοί άνθρωποι με κύρος και ισχύ υπάρχουν στο περιβάλλον σας και μπορούν να ενισχύσουν την πρόοδό σας. Το διασφαλίζει μια συνάντηση του δυναμικού Πλούτωνα με τη Σελήνη που σας κυβερνά, που ωθεί τις σοβαρές κινήσεις καριέρας. Αν αποζητάτε την ανέλιξή σας, αξιοποιήστε κάθε επαγγελματική προοπτική. Είναι αίσια περίοδος για να ζητήσετε την αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Μόνο προσέξτε να ισορροπήσετε τα δούναι και λαβείν, με την απαραίτητη εκτίμηση και τις ευχαριστίες που θα εκφράσετε!

ζώδια σήμερα 24/07 Λέων

Μειώστε την άνεσή σας στις δαπάνες, αγαπητοί Λέοντες! Κάντε μια επιθεώρηση στα οικονομικά σας, μιας και ενδέχεται να σας έχουν διαφύγει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Με την Εποχή του Λέοντα σε εξέλιξη, ένα μικρό έξοδο μπορεί να καταλήξει σε κοστοβόρο λάθος. Θα έχετε τη στήριξη ενός τριγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, προκειμένου να ισορροπήσετε ξανά την κατάσταση. Να θυμάστε ότι αυτές οι διαδικασίες δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Κάντε ένα διάλειμμα από την προσφορά και στραφείτε στα δικά σας όνειρα, αγαπητοί Παρθένοι! Τώρα μπορείτε να τα υλοποιήσετε, με τη βοήθεια μιας σύμπραξης της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Οι στόχοι σας φωταγωγούνται, γι’ αυτό φροντίστε να είναι οργανωμένα και ενημερωμένα τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην λογοκρίνετε τον οραματισμό της ευρύτερης εικόνας, ούτε τις δημιουργικές σας ιδέες. Απολαύστε τη διαδρομή και την άφιξη πολλών προτάσεων με προοπτικές. Και μην αμελήσετε στη συνέχεια να δείξετε την εκτίμησή σας σε όσους σας βοήθησαν!

ζώδια σήμερα 24/07 Ζυγός

Όλοι βιώνουν ενίοτε ρωγμές στα συναισθηματικά τους θεμέλια, αγαπητοί Ζυγοί! Δεν είναι κάτι για να ντρέπεστε, αρκεί μόνο να το συνειδητοποιήσετε και να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Κάπου έχετε χάσει την κατεύθυνσή σας, ίσως εξαιτίας της παρουσίας προβληματικών ατόμων στο περιβάλλον σας. Είναι καιρός να τους απομακρύνετε, όπως συστήνει ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον «όλα ή τίποτα» Πλούτωνα. Μετά θα μπορέσετε να βρείτε ξανά την ουσία των πραγμάτων, να εστιάσετε στην πίστη στους ανθρώπους. Εσείς ξέρετε καλά ότι η εμπιστοσύνη και η ισορροπία, είναι αξίες που χρειάζονται δουλειά και χρόνο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ο χαρακτηριστικός μαγνητισμός σας μπορεί να ωθήσει κάθε ζητούμενό σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αλλά ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα; Είναι καιρός να κατασταλάξετε σε αυτά – και έχετε τη βοήθεια ενός τριγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα που σας κυβερνά. Παραμερίστε τις στρατηγικές και τους χειρισμούς, η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα σας πάει παρακάτω. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν θα υπάρξουν άλλες παρανοήσεις. Θα δείτε ότι η διεργασία θα τονώσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο και την ενέργειά σας, αγαπητοί Τοξότες! Για να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να εστιάσετε σε αυτούς – και τώρα είναι η ιδανική στιγμή: Χάρη στην προωθητική σύμπραξη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, στις ζώνες σας της επιτυχίας και της καριέρας. Για να βάλετε τη ζωή σας σε νέες ράγες, κλείστε όλες τις εκκρεμότητες που να σας βαραίνουν. Έτσι θα διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε. Με ένα δομημένο σχέδιο, επιμονή και υπομονή, θα αρχίσετε να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μην αναρωτιέστε αν τα όνειρά σας είναι ευσεβείς πόθοι ή μπορούν να υλοποιηθούν… Σημασία έχει να πορευτείτε προς εκεί που έχετε στοχεύσει! Η Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, λαμβάνει ενισχυτικές δονήσεις από τον Πλούτωνα: Το ερευνητικό σας ένστικτο θα σας κατευθύνει στην ουσία κάθε διαπραγμάτευσης. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τολμήστε να κάνετε τις συζητήσεις που αποφεύγετε εδώ και καιρό. Θα σας ωφελήσει πολύ η εξομάλυνση του κλίματος όπου υπήρχαν εντάσεις, τώρα που είστε αποφασισμένοι να εξελιχθείτε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Κάθε σύμπραξη εμπεριέχει δύναμη, αγαπητοί Υδροχόοι… Τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις ρομαντικές συμμαχίες! Ο βασικός παράγοντας επιτυχίας τους, είναι να είστε ευθυγραμμισμένοι. Καλό θα είναι να μην μένετε μόνο στην επιφάνεια, όπως συμβουλεύει μια συνάντηση του Πλούτωνα με τη Σελήνη: Διερευνήστε αν έχετε τις ίδιες ανησυχίες κι αν αποζητάτε τα ίδια αποτελέσματα. Να είστε ξεκάθαροι για όσα θα βάλει και όσα θα πάρει η κάθε πλευρά. Όσο ανεξάρτητα πνεύματα κι αν είστε, η κατάλληλη συντροφιά μπορεί να αποτελέσει «καύσιμο» για τη διαδρομή που θα διανύσετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα διευρύνει τις προοπτικές σας, σε προσωπικό θα ανοίξει την καρδιά σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Καθίστε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων, αγαπητοί Ιχθύες! Αν όλοι οι άλλοι γίνονται προκλητικοί ή εριστικοί, εσείς πρέπει να αντιδράσετε με ψυχραιμία και ευγένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταπιείτε την κριτική, θα πείτε την άποψή σας αλλά με διακριτικότητα. Αυτό συστήνει η συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, στις συνεργατικές σας ζώνες. Τολμήστε να μιλήσετε, προκειμένου να μην γίνετε εξιλαστήρια θύματα σε μια πιθανή αποτυχία. Ξεκαθαρίστε γρήγορα τα πράγματα γιατί δεν έχετε καιρό για χάσιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365