Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Μοντέλο και πρώην παίκτρια του βόλεϊ εξομολογείται: «Λένε ότι είμαι προκλητική. Τι να κάνω αυτό είναι το κορμί μου»

Μοντέλο και πρώην παίκτρια του βόλεϊ εξομολογείται: «Λένε ότι είμαι προκλητική. Τι να κάνω αυτό είναι το κορμί μου»

H Kayla Simmons ήταν μια αθλήτρια από τις ΗΠΑ που έπαιζε βόλεϊ


Στα 25 της κρέμασε τα παπούτσια της και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το υπέροχο κορμί που διαθέτει και έγινε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του instagram.

Το εκπληκτικό κορμί της σε συνδυασμό με τα ξανθά μαλλιά της και το όμορφο πρόσωπο την έχουν κάνει περιζήτητη.

Η Kayla άρχισε να φωτογραφίζεται στο instagram με μαγιό. Κάθε φωτογραφία που ανέβαζε μετά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έριχνε το διαδίκτυο. 

Η ίδια λέει πως αποφάσισε να μην ξαναπαίξει βόλεϊ επειδή στην ομάδα που ήταν, οι υπεύθυνοι της ζητούσαν να μην ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram επειδή είναι πολύ προκλητικές.

Η ίδια με ανάρτηση της τους απαντά: «Τι να κάνω; Αυτό το κορμί έχω» 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365