Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Τέξας: Δασκάλα έκανε σεξ με τρεις μαθητές της

Πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια

Μία ακόμα περίπτωση αποπλάνησης ανηλίκου από δασκάλα στις ΗΠΑ είδε το φως της δημοσιότητας.



Μία 24χρονη δασκάλα κατηγορείται ότι έκανε σεξ με δύο 17χρονους και έναν 16χρονο στο σπίτι της στο Νιου Μπόστον του Τέξας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα παιδιά, στη συζήτηση με φίλους του, καυχιόταν ότι άφησε έγκυο την 24χρονη και τυχαία τη συζήτηση αυτή άκουσε άλλος εκπαιδευτικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική αστυνομία, τουλάχιστον σε μια από τις περιπτώσεις, η δασκάλα είχε μαζί της το παιδί της το οποίο έβαλε πρώτα για ύπνο πριν να κάνει σεξ με τον ανήλικο.

Η 24χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 150.000 δολαρίων, αλλά όταν διεξαχθεί η δίκη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365