Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Μαρία Κορινθίου-Γιάννης Αϊβάζης στην πιο καυτή φωτογράφισή τους (ΦΩΤΟ)

Τον Ιανουάριο του 2008 ξεκίνησε τη σχέση τους και λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Ισμήνη

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου-μπιζ.




Τον Ιανουάριο του 2008 ξεκίνησε τη σχέση τους και λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Ισμήνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 στην Ανάβυσσο.

Από τότε είναι αχώριστοι και απίστευτα αγαπημένοι. Ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει και ίσα ίσα όσο περνούν τα χρόνια η αγάπη τους μεγαλώνει. Είναι εξαιρετικά ταιριαστοί και όταν είναι μαζί η χημεία που έχουν ξεχειλίζει από παντού.

Είναι ζευγάρι πρότυπο, που πρώτα απ’ όλα είναι φίλοι και μετά ζευγάρι. Έχουν διατηρήσει την σχέση τους ζωντανή και πλέον είναι ένα, καθώς τους έχουμε στο μυαλό μας σαν ένα και όχι χωριστά!

Στο Instagram είδαμε μια πιο παλιά κοινή τους φωτογράφιση,που σίγουρα είναι η πιο ΚΑYTH τους.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365