Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Μάσκα και στην Βουλή! Η απόφαση του Προέδρου για το πότε θα είναι υποχρεωτική

Η μάσκα λοιπόν μπαίνει και στην Βουλή με επίσημη απόφαση

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής και μετά από σύσταση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων ανακοινώθηκε ότι όταν στην Ολομέλεια είναι πάνω από 100 βουλευτές τότε θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. 

 
Η μάσκα λοιπόν μπαίνει και στην Βουλή με επίσημη απόφαση. Από την αρχή της πανδημίας και προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας έχει τοποθετηθεί ειδικό πλέξιγκλας στο βήμα της Βουλής προκειμένου να είναι προστατευμένοι οι γραμματείς που κάθονται ακριβώς από κάτω. Επίσης παντού υπάρχουν αντισηπτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365