Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Τρεις νεαροί ανασύρθηκαν νεκροί από πηγάδι

Οι τρεις νεαροί άνδρες αναζητούνταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από το βράδυ της Τετάρτης

Μια τραγωδία αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (30.07.2020) στη Βαρυμπόμπη. Τρεις νεαροί άνδρες βρέθηκαν νεκροί σε φρεάτιο.



Οι τρεις νεαροί άνδρες αναζητούνταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από το βράδυ της Τετάρτης και εντοπίστηκαν στο πηγάδι, βάθους περίπου 8 μέτρων, στη Βαρυμπόμπη περίπου στις 05:30 το πρωί. 

Ήταν λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί όταν η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι τους εντόπισε και τους ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις τους από το φρεάτιο. Οι τρεις άτυχοι νεαροί μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο. 

Είναι άγνωστο ακόμα πως οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στο πηγάδι, που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365