Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια προβλέψεις 14/07 κριός

Αν σου ζητηθεί να προσφέρεις υποστήριξη στον αγαπημένο σου, αλλά πιστεύεις πως θα το κάνεις κάτω από προϋποθέσεις…τότε φρόντισε να μη σου πάρει πολύ χρόνο.
Το τρέχον κλίμα σε κάνει να βλέπεις μια κοινή κατάσταση, σαν δικό του πρόβλημα. Όμως πρέπει να σκεφτείς πως πρόκειτα να βοηθήσεις αυτόν που αγαπάς. Αν μπορείς υποστήριξέ τον. Αν όχι …δώσε του πιθανές λύσεις.

ζώδια ταύρος

Θα ήθελες τα ερωτικά σου να έχουν μια συναισθηματική ή νοσταλγική αίσθηση αυτή τη στιγμή.
Θα ήθελες ν’ ακούσεις ρομαντικές λέξεις, να βιώσεις ευγενικές χειρονομίες και ρομαντικό περιβάλλον.
Έχεις συντονιστεί με την αισθησιακή σου πλευρά και θα προσφέρεις στο ταίρι σου υπέροχες στιγμές.

ζώδια προβλέψεις 14/07 δίδυμοι

Ένα σχέδιο που ακολουθείς μόνη σου, θα δείξει σημάδια προόδου…που σημαίνει πως οι προσπάθειές σου αποδίδουν. Μπορεί όμως να προσφέρει κι ο αγαπημένος σου…. όπου χρειάζεσαι ένα χέρι βοήθειας. Μπορεί εσύ να είσαι η λογική κι αυτός να συνεισφέρει με τη δημιουργικότητά του. Έτσι θα επωφεληθείτε και οι δύο. Σημασία έχει να δουλέψετε σαν ομάδα.

ζώδια καρκίνος

Η επιθυμία που έχεις για πρόοδο στα ερωτικά σου θα σε κάνει ανυπόμονη… με αποτέλεσμα να κάνεις άλματα αντί για βήματα. Αν ήσουν καιρό μόνη τότε η επιθυμία να μπεις σε μια ερωτική περιπέτεια, θα ενταθεί. Όμως έτσι κι αλλιώς, αυτός ο φράκτης στον οποίο έχεις καθίσει, έχει γίνει κάτι περισσότερο από άβολος. Προσφέρονται ρομαντικές ευκαιρίες αυτό το διάστημα… και θα τις εκμεταλλευτείς.

ζώδια προβλέψεις 14/07 λέων

Το να γνωρίζεις τι θέλεις και να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή, είναι ήδη η μισή προσπάθεια για να το πετύχεις. Προσπάθησε όμως να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο. Έχεις πολλά να περιμένεις αυτό το διάστημα, γι’ αυτό συνέχισε να ψάχνεις για πράγματα που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Όποια κι αν είναι η ερωτική σου κατάσταση, πίστεψε πως η οποιαδήποτε προσπάθεια θα είναι θετική.

ζώδια παρθένος

Για άλλη μια φορά, το πνεύμα της συνεργασίας διαπερνά τα ερωτικά σου. Θα σου ζητηθεί από το σύμπαν να εξερευνήσεις όσα σου προσφέρονται, συνδυάζοντας τα ταλέντα και τους πόρους, με το σύντροφό σου. Μαζί μπορείτε να φέρετε τη χαρά και την ευτυχία στον κόσμο σας.

ζώδια προβλέψεις 14/07 ζυγός

Έχεις διάθεση να προσθέσεις λίγη λάμψη στην εμφάνιση σου. Θα έχεις μερικές νέες, ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς να πιέζεις συγκεκριμένα κουμπιά του εραστή σου- με εκπληκτικά αποτελέσματα. Διατήρησε τη ροή αυτής της συνεργασίας, γιατί ο αισθησιασμός σου είναι παραπάνω από δελεαστικός τώρα.

ζώδια σκορπιός

Αν νιώθεις πως έχεις υπερβολική ενέργεια, τότε ο εραστής σου θα είναι ο αποδέκτης της. Λοιπόν, κάνε ό,τι μπορείς για να βεβαιωθείς ότι θα αξιοποιηθεί θετικά κι ευχάριστα. Είναι επίσης δυνατή και η αυθόρμητη φαντασία σε όλο αυτό το μείγμα. Αν καταφέρεις να προσθέσεις και το γέλιο….τότε τα πράγματα θα γίνουν αξέχαστα και για τους δυο…με πολλούς τρόπους.

ζώδια τοξότης
Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό ή τολμηρό στ’ όνομα της αγάπης, τότε να ξέρεις πως το σύμπαν σε υποστηρίζει Μπορεί η υποστήριξη να έρθει μέσα από τις συμβουλές κάποιου φίλου που θα σε βοηθήσει να κάνεις κινήσεις που δε θα σκεφτόσουν ποτέ να κάνεις μόνη σου… Ή μπορεί να σου ανεβάσει το κέφι και το ηθικό, λέγοντάς σου πόσο υπέροχη σε βρίσκει. Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, κατευθύνεσαι σε μια συναρπαστική περιοχή.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια αιγόκερως

Αυτή είναι η ώρα να σκάψεις βαθιά μέσα σου, για να συνδεθείς με τον παθιασμένο σκοπό σου, επειδή γνωρίζεις ότι αξίζεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι όλα απογοητευτικά. Απλά ξέρεις πως κάτι πρέπει να ενισχυθεί στη σχέση σου. Κι έχεις δίκιο να πιστεύεις πως έχεις ήδη καθυστερήσει να δράσεις.

ζώδια υδροχόος
Να είσαι ανοιχτόμυαλη και να δεχτείς να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα στα ερωτικά σου. Επειδή εμφανίζεται μια ρομαντική ευκαιρία τώρα. Μπορεί να σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου την επιφυλακτικότητα και να ρισκάρεις. Η ασφάλεια, δεν εξομοιώνεται με την ρουτίνα. Γι’ αυτό άδραξε αυτήν την ευκαιρία για να φέρεις τον αυθορμητισμό όπου χρειάζεται… γιατί σε περιμένει τουλάχιστον μια νέα περιπέτεια.

ζώδια ιχθύες

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να διαφωνείς κάπου κάπου με τον εραστή σου. Όμως, ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να κλείσεις μια συζήτηση μπορεί να είναι απότομος, αν δεν είσαι προσεκτική. Μόλις συμφωνήσεις μαζί του πως διαφωνείτε…τότε προχωρήστε και συζητήστε με το ταίρι σου, κάτι πιο ευχάριστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365