Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ο DJ του γάμου στη Θεσσαλονίκη: Βγήκα θετικός στον κορωνοϊό

Όπως σημείωσε δεν έχουν ακόμη επικοινωνήσει μαζί του από τον ΕΟΔΥ για να του δώσουν οδηγίες

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε  ο DJ της γαμήλιας τελετής στη Θεσσαλονίκη που έχει σημάνει συναγερμό μετά τα τουλάχιστον 10 θετικά κρούσματα κορωνοϊού.



Ο ίδιος μίλησε στο Μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Όπως σημείωσε δεν έχουν ακόμη επικοινωνήσει μαζί του από τον ΕΟΔΥ για να του δώσουν οδηγίες.

Μπήκε μόνος του σε κατ’οίκον περιορισμό για 14 ημέρες μέχρι να επαναλάβει το τέστ.

Ο ίδιος έχει φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι, το οποίο και τον ενημέρωσε ότι υπήρξαν κρούσματα.

"Μόλις εμφάνισα συμπτώματα, πήγα σε ιδιωτικό εργαστήριο, το τέστ βγήκε θετικό. Από το εργαστήριο μου  είπαν ότι αυτοί θα ενημερώσουν τον ΕΟΔΥ και να μείνω σε  κατ’οίκον  περιορισμό περιμένοντας να μου  δώσουν οδηγίες από τον ΕΟΔΥ" σημείωσε στην συνέντευξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365