Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Messenger: Πλέον η εφαρμογή ανοίγει με αναγνώριση προσώπου

Πλέον, οι κάτοχοι συσκευών με λειτουργικό iOS μπορούν να ενεργοποιήσουν το App Lock

Το App Lock μπορεί αν ενεργοποιηθεί εύκολα μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής.


Μια νέα λειτουργία για επιπλέον ασφάλεια δίνει η Facebook στους χρήστες του Messenger. Πλέον, οι κάτοχοι συσκευών με λειτουργικό iOS μπορούν να ενεργοποιήσουν το App Lock, μέσω του οποίου μπορούν να ξεκλειδώνουν οποιαδήποτε συνομιλία χρησιμοποιώντας Face ID, δηλαδή αναγνώριση προσώπου, ή και Touch ID, δηλαδή δακτυλικό αποτύπωμα, για όσους έχουν παλαιότερες συσκευές.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα και να δανείσεις το κινητό σου σε κάποιον φίλο σου, αυτός δεν θα μπορεί να διαβάσει τις συνομιλίες στο Messenger χωρίς άδεια.

Το App Lock μπορεί αν ενεργοποιηθεί εύκολα μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγκεκριμένη λειτουργία θα έρθει στις συσκευές με Android μέσα στους επόμενους μήνες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365