Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Savannah: Η πορνοστάρ που λάτρευε τους σκληρούς ρόκερ και αυτοπυροβολήθηκε στα 23 της

26 χρόνια από τον θάνατο της ιέρεια ς του Sex, Drugs & Rock & Roll 

Η 11η Ιουλίου για τους ρέκτες της ιστορίας των πορνό θεαμάτων είναι κάθε χρόνο μια μαύρη επέτειος. Διότι στις 11 Ιουλίου του 1994 αυτοπυροβολήθηκε η Savannah, μία από τις πιο δημοφιλείς και εκρηκτικές σταρ της πορνοβιομηχανίας. Όταν ο πατέρας της εν τέλει πήρε την απόφαση να διακόψει την μηχανική υποστήριξη στην κλινικά νεκρή κόρη του, η Savannah ήταν 23 ετών.



Ένα από τα πιο παράδοξα στοιχεία στην περίπτωση της Savannah είναι ότι κατά το μεγαλύτερο μέρος του ο θρύλος που δημιουργήθηκε γύρω από την προσωπικότητά της, δεν οφείλεται στις επί της οθόνης ερωτικές της επιδόσεις.

Αντιθέτως, ήταν η προσωπική της ζωή, τα αιώνια ερωτικά μπερδέματα στα οποία έμπλεκε με άτομα αμφοτέρων των φύλων και κυρίως οι αλλεπάλληλοι δεσμοί της με σταρ της ροκ μουσικής, τα βασικά συστατικά ενός αληθινού παραμυθιού -με πολύ κακό τέλος.

«Λατρεύω το σεξ και, πάνω από όλα, λατρεύω να το κάνω με αστέρια του ροκ» είναι μία από τις πλέον μνημειώδεις αποστροφές της Savannah, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Shannon Michelle Wilsey.

Στη σύντομη ζωή και την ακόμη πιο σύντομη καριέρα και διασημότητά της, η Savannah προσπάθησε -ηθελημένα ή υποσυνείδητα- να γίνει η απόλυτη ενσάρκωση του δόγματος «live fast, die young» («να ζήσεις γρήγορα και να πεθάνεις νέος»).

Πέρα από τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, την επίσης πορνοστάρ Jeanna Fine, με την οποίαν όμως δεν κατάφερε ποτέ να συμβιώσει με κάποια στοιχειώδη αρμονία, η Savannah πέρασε από την αγκαλιά και το κρεβάτι των εξής ρόκερ: Slash (Guns n' Roses), Billy Idol, David Lee Roth, Vince Neil (τραγουδιστής των Mötley Crüe), Billy Sheehan (μπασίστας του David Lee Roth) κ.α. Επίσης, η Savannah υπήρξε για μία περίοδο ερωμένη του «κακού παιδιού» Mark Wahlberg, γνωστού στην μουσική σκηνή των '90s σαν «Marky Mark» και σημερινού χολιγουντιανού σταρ.

«Κακό κορίτσι» όμως και μάλιστα σε βαθμό αφόρητο για το εργασιακό της περιβάλλον ήταν όμως και η ίδια η Savannah. Η περιπετειώδης προσωπική της ζωή είχε άμεση -αρνητική φυσικά- επίπτωση στη συμπεριφορά της ως επαγγελματία. Πολλές από τις περίπου 100 πορνοταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, ολοκληρώθηκαν κακήν κακώς. Κι αυτό διότι η Savannah φερόταν σαν κακομαθημένη ντίβα, ήταν φρικτά ασυνεπής στα ωράριά της, ενώ συχνά εμφανιζόταν μεθυσμένη, υπό την επήρεια ναρκωτικών κ.ο.κ.

Όπως και να 'χει όμως, ο ξαφνικός θάνατος τη Savannah συγκλόνισε τον μικρόκοσμο του πορνό -και ίσως όχι μόνο. Σαν χαμένη μέσα σε μια παραίσθηση, η μόλις 23χρονη Savannah, το βράδυ της 11ης Ιουλίου 1994 είχε ένα τροχαίο ατύχημα με την Chevrolet Corvette, το σούπερ σπορ αυτοκίνητό της. Φοβούμενη ότι, το κάταγμα στη μύτη δεν θα είναι το μόνο τραύμα και ότι το πρόσωπό της στο εξής θα ήταν παραμορφωμένο, η Savannah επέστρεψε στο σπίτι της (στο Universal City της Καλιφόρνιας, κοντά στο San Fernando Valley, το επίκεντρο της αμερικανικής πορνοβιομηχανίας) και αυτοπυροβολήθηκε.

Δεν εξέπνευσε αμέσως. Η Savannah δηλώθηκε νεκρή μερικές ώρες αργότερα από τη διάπραξη του απονενοημένου διαβήματος, στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί αφού ο μάνατζέρ της ανησύχησε ότι κάτι κακό συνέβαινε. Όπερ και επιβεβαιώθηκε, όσο πιο τραγικά γινόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365