Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

VIDEO - Σοκ: Η επίθεση με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι η ψυχραιμία του δράστη

Όλη η φρίκη της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης έχει καταγραφεί σε βίντεο  το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.  



Οι σκηνές της επίθεσης του 45χρονου που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας της ΔΟΥ δείχνουν την επίθεση  με το τσεκούρι αρχικά στον άτυχο άνδρα και κατόπιν στις δύο γυναίκες, όλοι τους εργαζόμενοι στην εφορία της πόλης.

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι η ψυχραιμία του δράστη που μπαίνει στην εφορία χωρίς το παραμικρό στην έκφρασή του να προδίδει τις προθέσεις του.

Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά η επίθεση αρχικά στον 56χρονο Ξ.Π. Στον οποίο επέφερε τρία χτυπήματα ενώ αμέσως μετά σχεδόν τσάκισε την πρώτη από τις δύο γυναίκες που βρέθηκε μπροστά του. Η τρίτη υπάλληλος τρομοκρατημένη από τα όσα φρικτά διασδραματίζονταν μπροστά στα μάτια της, προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει.

Ο πανικός που την είχε καταβάλλει είχε σαν αποτέλεσμα να σκοντάψει σε γραφεία και καρέκλες, να σωριαστεί στο έδαφος και ο 45χρονος δράστης την χτύπησε με το τσεκούρι στην πλάτη.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του χάρη στην αυτοθυσία του διευθυντή της ΔΟΥ Ιωάννη Ποδιώτη που βούτηξε και τον σταμάτησε ενώ στη συνέχεια δίνει πραγματική μάχη μαζί του και τον ακινητοποιεί με τη βοήθεια δύο ακόμη ανθρώπων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr:

Η ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365