Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Γάμος Αλεξανδρούπολη: 13 ακόμη κρούσματα κορωνοϊού - 22 συνολικά

Έχουν έως τώρα εξεταστεί 100 άτομα

Είναι όλοι ασυμπτωματικοί, νεαρής ηλικίας και παραμένουν στα σπίτια τους. Έχουν έως τώρα εξεταστεί 100 άτομα.



Ακόμη 13 κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν μεταξύ των ατόμων που συμμετείχαν σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη το περασμένο Σάββατο. Από τα 100 τεστ που έγιναν έως τώρα, έχουν βγει θετικά τα 22.

Και οι 22 είναι ασυμπτωματικοί, νεαρής ηλικίας και παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό. Χθες Δευτέρα έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν 9 θετικά κρούσματα, μεταξύ των οποίων, ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα και ένα παιδί 1,5 ετών.

Στην Αλεξανδρούπολη, επιβεβαιώθηκε ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού, το 23ο, το οποίο δεν έχει σχέση με το γάμο. Πρόκειται για μοναχή σε μοναστήρι τις Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365