Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Σάμος: Θρήνος για τον θάνατο 17χρονου σε τροχαίο

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν η μηχανή που οδηγούσε ο 17χρονος και ένα μίνι βαν της Frontex, που κινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία στη Σάμο από τον θάνατο ενός 17χρονου, σε τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, στην οδό Μαλαγαρίου.



Στο τροχαίο ενεπλάκησαν η μηχανή που οδηγούσε ο 17χρονος και ένα μίνι βαν της Frontex, που κινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον έφηβο, που έχασε τη ζωή του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Σάμου για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

O Συντονιστής Αιγαίου & Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης, στο άκουσμα της τραγικής είδησης ανέφερε: “Όταν το τραγικά αιφνίδιο, αποκόπτει το βλαστάρι από τους δικούς του, ο πόνος απλά είναι ανείπωτος. Την απόλυτη συμπόνια και συμπαράσταση μας στον συνάδελφο της Π.Υ. Σάμου και στη φαμίλια του”.
Αργότερα η Λιμενική Αρχή Σάμου για το δυστύχημα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: "Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα ν. Σάμου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 17χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 56χρονος αλλοδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 17χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου. Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια".

Πηγή: samos24.gr

1 σχόλιο:

  1. Αχ αγγελε μου καρδουλα καλο ταξιδι να εχεις κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια σου.Αντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365