Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Θλίψη στην Κρήτη: Πέθανε μόλις στα 20 της χρόνια

Η Chloe ερχόταν τα τελευταία χρόνια και εργαζόταν στην Κρήτη

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία των Μαλίων ο θάνατος μιας 20χρονης Βρετανίδας, που αγαπούσε την Κρήτη και την επισκεπτόταν αρκετά συχνά.


Η 20χρονη Chloe, η «πριγκίπισσα της διασκέδασης» όπως την αποκαλούσαν, άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

H νεαρή, όπως μετέδωσε το Star, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε μπαρ των Μαλίων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους αλλά δυστυχώς η άτυχη 20χρονη κατέληξε από ανακοπή.

Η Chloe ερχόταν τα τελευταία χρόνια και εργαζόταν στην Κρήτη.

Κατόπιν απόφασης της οικογένειάς της. η νεαρή κοπέλα θα κηδευτεί στην Κρήτη, που αγάπησε τόσο πολύ. Η κηδεία της νεαρής Βρετανίδας θα γίνει την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365