Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: Δύο νεκροί από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι – 220 συνολικά οι θάνατοι στην Ελλάδα

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αναμένεται να φτάσουν συνολικά εννέα ασθενείς με COVID-19, φιλοξενούμενοι του συγκεκριμένου οίκου ευγηρίας

Τη ζωή της έχασε άλλη μια ηλικιωμένη από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης που είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

 
Πρόκειται για 91χρονη ασθενής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και αποτελεί το 220ο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας.

Το θύμα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και αποτελεί τη δεύτερη ασθενή από το γηροκομείο που χάνει τη ζωή της σήμερα.

Νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή της μια 88χρονη η οποία είχε κορονοϊό και ήταν μία από τους 36 συνολικά, που βρέθηκαν θετικοί στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.

Το πρωί της Πέμπτης δύο ακόμη ανθρώπους “σκότωσε”  ο κορονοϊός, καθώς κατέληξαν ένας 87χρονος από τη Χαλκιδική και ένας 82χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αναμένεται να φτάσουν συνολικά εννέα ασθενείς με COVID-19, φιλοξενούμενοι του συγκεκριμένου οίκου ευγηρίας.

Πληροφορίες Thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365