Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Κοροναϊός: Δύο νέοι θάνατοι στην Ελλάδα -Στους 258 οι νεκροί

Ένας 89χρονος και ένας 60χρονος έχασαν τη μάχη

Αυξάνονται οι νεκροί στη χώρα μας από την πανδημία του νέου κοροναϊού, καθώς άλλοι δύο συμπολίτες μας, ένας 89χρονος και ένας 60χρονος έχασαν τη μάχη.



Ο 89χρονος άνδρας που είχε διαγνωστεί θετικός στον ιο νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας Γουμένισσας και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Την ίδια ώρα, σήμερα το πρωί, κατέληξε και ένας 60χρονος άνδρας στο Σωτηρία. Ο άνδρας νοσηλευόταν από τις 20 Αυγούστου, ενώ έπασχε από παχυσαρκία.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από την πανδημία του νέου κορωνοϊού ανέρχεται στους 258. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 259 νέα περιστατικά μόλυνσης από τον ιό, εκ των οποίων τα 107 εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα της Αττικής.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365