Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός-Λάρισα: Διασωληνώθηκε γιατρός 27 ετών

Η 27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική

Στη ΜΕΘ διασωληνωμένη, νοσηλεύεται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μια 27χρονη γιατρός, με κορωνοϊό, στη Λάρισα.



Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την Covid-19.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365