Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Το κρυφό χαρτί της 35χρονης με το βιτριόλι: Το στοιχείο που πιστεύει ότι θα οδηγήσει στην άμεση αποφυλάκισή της

Νομικοί κύκλοι λένε ότι η 34χρονη έχει ένα κρυφό χαρτί το οποίο ρίχνει στο τραπέζι την πιο κρίσιμη για εκείνη στιγμή

Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο συγκλονιστικές και αδιανόητες περιπτώσεις στα ελληνικά χρονικά. Ακόμα και σήμερα, μήνες μετά το τραγικό περιστατικό με το βιτριόλι πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές.



Ένα από αυτά έχει να κάνει με την συμπεριφορά της 34χρονης από την ημέρα που συνελήφθη μέχρι σήμερα. Δεν συνεργάζεται, συνεχίζει να αρνείται τα πάντα και η τακτική που έχει επιλέξει και ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια είναι αυτή της σιωπής.

Ποιος είναι ο λόγος όμως που επέλεξε τη συγκεκριμένη τακτική και σε τι αποσκοπεί; Νομικοί κύκλοι λένε ότι η 34χρονη έχει ένα κρυφό χαρτί το οποίο ρίχνει στο τραπέζι την πιο κρίσιμη για εκείνη στιγμή.  Την αλλαγή του κατηγορητηρίου…

Αν η απόπειρα ανθρωποκτονίας (κακούργημα) γίνει βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (πλημμέλημα) τότε η 34χρονη θα αποφυλακιστεί άμεσα, καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα δεν προβλέπει φυλάκιση και έτσι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης θα είναι ελεύθερη.

Η ίδια εντός φυλακών κρατάει χαμηλό προφίλ, έχει υποδειγματική συμπεριφορά και κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της προκειμένου να μην βρεθεί εμπόδιο στην επίτευξη του βασικού της στόχου.

Αυτού της αλλαγής του κατηγορητηρίου που θα οδηγήσει στην άμεση έξοδο απ’ τη φυλακή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365