Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Δοκιμές σε 60.000 εθελοντές για το εμβόλιο θα κάνει το Σεπτέμβριο η Johnson & Johnson

H Johnson & Johnson σκοπεύει να κάνει δοκιμές του πειραματικού εμβολίου της εναντίον του νέου κορονοϊού σε έως και 60.000 εθελοντές

Στην τελική ευθεία έχει μπει από την Johnson & Johnson το εμβόλιο κατά τoυ κορονοϊού.


H Johnson & Johnson σκοπεύει να κάνει δοκιμές του πειραματικού εμβολίου της εναντίον του νέου κορονοϊού σε έως και 60.000 εθελοντές, στο τελικό στάδιο της μελέτης, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με μια αμερικανική κυβερνητική βάση δεδομένων κλινικών δοκιμών.

Οι δοκιμές θα διεξαχθούν σε σχεδόν 180 σημεία σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ και άλλων χωρών περιλαμβανομένης της Βραζιλίας και του Μεξικού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο clinicaltrials.gov τη 10η Αυγούστου.

Άλλες φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Moderna Inc και η Pfizer στοχεύουν σε 30.000 εθελοντές για τις τελικές μελέτες τους.

Η J&J δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς να σχολιάσει σχετικά.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365