Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Οργή και αγανάκτηση για το beach bar της Χαλκιδικής που διέσπειρε τον κορωνοϊό

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο πάρτυ ήταν η αφορμή για να νοσήσουν δεκάδες νέες και νέοι

Η πληροφορία κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα την τελευταία εβδομάδα. Beach bar της Χαλκιδικής που έκανε συναυλία διέσπειρε τον κορωνοϊό. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο πάρτυ ήταν η αφορμή για να νοσήσουν δεκάδες νέες και νέοι.



Σήμερα το απόγευμα ο Σ. Τσιόδρας είπε στους δημοσιογράφους ότι η μετάδοση το κορωνοϊού στον οίκου ευγηρίας με τα 35 κρούσματα έγινε από νεαρό που παραβρέθηκε σε συναυλία στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την συγκεκριμένη συναυλία, στην οποία έδωσαν το παρών περίπου 2.000 άτομα.

Τρεις μπάρμαν που ετοίμαζαν ποτά για όλο αυτό τον κόσμο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Το ίδιο και ένας αθλητής από επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου.

Εργαζόμενος του beach bar κατήγγειλε στο thestival ότι δόθηκε γραμμή να μην μαθευτεί η ύπαρξη κρουσμάτων για να μην δυσφημιστεί η επιχείρηση. Ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια όμως κάποιοι το θεώρησαν λάθος και κατήγγειλαν τα όσα έγιναν.

Πηγή: Thestival.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365